Discussie: Mededeling: Kan NIE mailen NIE
Los bericht bekijken
  #32  
Oud 23 december 2008, 22:29
no-bit's schermafbeelding
no-bit no-bit is offline
Member
 
Geregistreerd: 16 december 2008
Locatie: Hertogenbosch @Home-Ziggo
Ziggo Internet: Internet Z2
Berichten: 32
Standaard Hij die het weet mag het schrijven.

Citaat:
Voor dringende zaken kun je ook bellen met onze Klantenservice op 0900 - 1884 (lokaal tarief). Dit telefoonnummer is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 tot 22.00 uur.
Dat staat er te lezen op de Ziggo website, maar jou probleem is niet dringend dus je gaat niet bellen. Ok ik weet dat je probleem dringend is maar we doen net of het dat niet is OK. Je kunt wel bellen naar die klantenservice maar er is toch niemand aanwezig.

Besluit je toch te gaan bellen wil je dan voor de periode van 2 maanden dit forum vermijden omdat de kans dan groot is dat je jezelf raar gaat gedragen en reageren, ik kan het weten het overkwam mij nml ook!

Ok is een beetje flauw maar ik raad je aan via de Ziggo website klikken op klantenservice het Storingsformulier invullen. In tegenstelling tot andere berichten (hier gelezen) kreeg ik uiteindelijk wel netjes antwoord op de gestelde vragen, dat bericht plaatste ik ook hier. Of jij ook op die lijst staat dat weet ik niet maar je kunt met command prompt testen of je de mailserver mag benaderen om mail aan te bieden, kun je wel mail ontvangen ?

Het cmd is: telnet mail.home.nl 25
Hierbij is mail.home.nl de mail server en het getal 25 het poortnummer, die poort moet wel open staan in de firewall/router en om zeker te zijn kun je beide modes uitproberen aan/uit, de mail server kan ook b.v. smtp.mail.home.nl zijn.

Om de blokkade te verwijderen kunt u bellen met de klantenservice, zo stond het in de mail, ik vraag me ook af of de blokkade ook voor een onbepaalde tijd is of wordt deze automatisch gedeblokkeerd na verloop van tijd. Hij die het weet mag het schrijven.

Suc6 ermee.

Laatst gewijzigd door no-bit; 24 december 2008 om 00:52