Los bericht bekijken
  #9  
Oud 23 december 2008, 17:38
Koos's schermafbeelding
Koos Koos is offline
Member
 
Geregistreerd: 31 maart 2008
Locatie: Zoetermeer/Ziggo (v/h Casema)
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra
DTV: Samsung SMT-C7140 HD PVR
Berichten: 43
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Koos Bekijk bericht
Zucht.... blijdschap is van korte duur. Nu verspringen ze niet meer maar valt het geluid constant weg of komt hakkelend door.
Belde net mijn schoonzus elders in Zoetermeer die ook een 360 heeft. Zij heeft nergens last van. Ligt het dan toch aan mijn decoder of zou er een wijkprobleem zijn?
Heb echter weinig zin om huis aan huis de buurt door te gaan. Ga daarom na de feestdagen maar eens met het apparaat naar de leverancier terug. Helaas is ie wel net 3 weken uit de garantie!
Valt gelukkig toch mee, zojuist op de Ziggo site gezien dat er een groepsstoringsmelding voor de 360 was die om 14u52 zou zijn opgelost. Uiteraard even gecheckt en inderdaad alles doet het weer.
Wat mij opviel was de begindatum van die storing: 17 december. Ik begrijp het dan niet dat de Ziggo medewerkers die ik aan de telefoon heb gekregen geen verband hebben gelegd tussen mijn klachten en deze al bestaande storing. Maar ja, het zou natuurlijk ook mogelijk zijn dat een aanvankelijk veronderstelde oplossing niet de juiste bleek te zijn en dat men verder is gaan zoeken.