Los bericht bekijken
  #248  
Oud 21 december 2008, 13:15
macput's schermafbeelding
macput macput is offline
Member
 
Geregistreerd: 16 november 2006
Locatie: Abbekerk / Multikabel
Berichten: 33
Standaard

Denk dat je alleen over een keuze kan praten wanneer ea vergelijkbaar is.

ik denk niet dat dat het geval is (iig niet met internet in mijn gebied)

ben altijd tevreden geweest met mijn 22mbit abbo, maar er is ook geregeld narigheid geweest. Mijn grootste irritatie is dat je niet snel serieus wordt genomen en de klachten vaak bij de gebruiker legt. De HD kunnen niks anders doen dan een standaard verhaaltje aflopen.

De aansluiting naar verdere technische stappen of verbanden leggen met eerdere berichten/klachten doet men niet of nauwelijks.

in mijn geval nu ben ik al van october bezig ea normaal te krijgen. tot nu toe is alles buiten mijn schuld... 2x monteur langs die echt wel hun best doen, maar ook vaak weer het verhaal niet compleet hebben...

ben echt benieuwd of mijn storing (die verdacht veel op de situatie in october lijkt waarbij er kabels en contacten los zatten in de wijkkast) dinsdag weg is, of dat er wederom ergens anders werkzaamheden zijn verricht die bij mij ea weer hebben verslechterd. vergeet niet dat bv ook andere bedrijven soms gebruik maken van dezelfde kast (KPN) vind het raar dat een monteur een wijkkast vind met allemaal losse contacten. Nadat ea is vastgezet liep het meteen (0% packetloss) als een zonnetje.. tot eind november ea weer opnieuw begon.

het is ook jammer dat ondanks ziggo nu aangeeft grote problemen te hebben ze niet uit zichzelf met compensatie komen..

Als er echt keuze zou zijn, zouden er al vele mensen zijn opgestapt na dit soort incidenten...

Wat denk je dat mijn kinderen vinden die zich hebben verheugt op vakantie en online gamen... kan niet eens normaal internetten op dit moment. balen dus.