Los bericht bekijken
  #247  
Oud 21 december 2008, 12:57
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door She Bekijk bericht
Vanavond speelt mijn clan de finale wedstrijd. Samen lang voor getraind, teamplay helemaal in orde tussen ons vieren, maar ik kan dus niet meespelen dankzij Ziggo. Dankzij Ziggo moet iemand voor mij invallen die normaal niet met ons meespeelt en dankzij Ziggo hebben we dikke kans vanavond te verliezen. Ziggo bedankt!
Dat is inderdaad erg vervelend.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door She Bekijk bericht
Blijkt dat die onbenullen daar hebben besloten de prijs van kabeltv aan te passen. Het is nu 16,25 in plaats van 15,90. Heeft iemand anders wel bericht van deze verhoging gehad?
Klopt en dit is ook vrij uitgebreid gecommuniceerd naar de klanten, ook staat al sinds geruime tijd het nieuwe tarief op de website van ziggo vermeld.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door She Bekijk bericht
Ik ben die lui zo verschrikkelijk zat.
Het gaat niet om die 35 cent, maar het totale onbenul wat zich daar bezig houdt met communicatie, met connecties, met upgrades die ze niet aankunnen, met klantenservice en ga zo maar door.
Ziggo laat vaak steken vallen als het om communiceren gaat, maar in het geval van de verhoging van het standaard pakket radio/tv hebben ze hierover wel tijdig gecommuniceerd.


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door She Bekijk bericht
En het ergste is dat ze er mee weg komen omdat ze de enige kabelaanbieder in deze regio zijn. Correct me if I'm wrong, want dan ben ik ook voor mijn tv zo snel mogelijk weg daar.
Hier zijn lange discussies over te voeren waar de voor en tegenstanders het niet met elkaar eens zullen worden. Ja ze zijn de enige kabelaanbieder, maar ze hebben zeker geen monopolie, tegenwoordig is er via allerlei wegen radio/tv/internet te verkrijgen. Wellicht een andere kwaliteit, prijs of wat dan ook, maar je hebt een keuze.
__________________