Los bericht bekijken
  #246  
Oud 21 december 2008, 12:50
She's schermafbeelding
She She is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 december 2008
Locatie: Hoofddorp Multikabel
Ziggo Internet: Z3
Berichten: 18
Standaard

Vanavond speelt mijn clan de finale wedstrijd. Samen lang voor getraind, teamplay helemaal in orde tussen ons vieren, maar ik kan dus niet meespelen dankzij Ziggo. Dankzij Ziggo moet iemand voor mij invallen die normaal niet met ons meespeelt en dankzij Ziggo hebben we dikke kans vanavond te verliezen. Ziggo bedankt! En terwijl ik zit te staren naar de enorme packetloss naar alle gameservers, komt de faktuur van Ziggo binnen. Als een lap op een rode stier, wat een timing. Dan blijkt ook nog dat de faktuur hoger is dan normaal. Blijkt dat die onbenullen daar hebben besloten de prijs van kabeltv aan te passen. Het is nu 16,25 in plaats van 15,90. Heeft iemand anders wel bericht van deze verhoging gehad?

Ik check het even met de meest intelligente Ziggo medewerker Tess: "Het tarief van Televisie Z1 is nu € 15,90 maar kan verschillen per gemeente. Geef op deze pagina aan in welke gemeente je woont om te zien wat jou maandtarief is."
Als ik naar de aangegeven pagina ga staat daar: Standaardtarief voor alle gemeenten, tenzij hieronder vermeld. € 16,25

Ik ben die lui zo verschrikkelijk zat.
Het gaat niet om die 35 cent, maar het totale onbenul wat zich daar bezig houdt met communicatie, met connecties, met upgrades die ze niet aankunnen, met klantenservice en ga zo maar door. En het ergste is dat ze er mee weg komen omdat ze de enige kabelaanbieder in deze regio zijn. Correct me if I'm wrong, want dan ben ik ook voor mijn tv zo snel mogelijk weg daar.