Los bericht bekijken
  #16  
Oud 20 december 2008, 21:10
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.460
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door no-bit Bekijk bericht
De koste van Forumsoftware: vBulletin® zijn niet gratis en server loopt ook niet op zonne-energie, als ik zo onbeleefd mag zijn wie betaald dit forum en bijkomende kosten. Zijn de admins en moderators allemaal vrijwilligers ?
Dit forum wordt betaald en onderhouden door de "Multikabel Gebruikers Vereniging" (MGV). De MGV is begonnen als de gebruikersvereniging van Multiweb (MGG), wat later via Sonera (SGV) in Multikabel en MGV is overgegaan en bestaat sinds 1998, net zolang als onze website en forum. Aangezien de naam van onze provider is gewijzigd in Ziggo hebben wij begin 2008 de naam van ons forum van http://mgv.multikabel.nl gewijzigd in http://ziggo-gebruikers.nl . De naam MGV zal langzaam verdwijnen en overgaan in ZGV . En ja alle moderators en admins en bestuursleden van MGV zijn vrijwilligers. De kosten worden betaald uit contributie en af en toe een advertentie in ons 'clubblad' (website/forum).
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....