Discussie: Mededeling: Kan NIE mailen NIE
Los bericht bekijken
  #29  
Oud 20 december 2008, 14:54
no-bit's schermafbeelding
no-bit no-bit is offline
Member
 
Geregistreerd: 16 december 2008
Locatie: Hertogenbosch @Home-Ziggo
Ziggo Internet: Internet Z2
Berichten: 32
Standaard

Ik ben het doorgaans ook met mijzelf eens

Het gaat helemaal goed komen en ik schrijf met voorkennis want ik weet wat er aan het einde van deze posting komt te staan. Ik vind de hoeveelheid mail helemaal niet veel voor een Ziggo aansluiting, dat kan die server makkelijk hebben en al zeker als je bandbreedte download: 15 Mbit/s en upload: 1.5 Mbit/s is. Ik heb dus een Internet Z3 aansluiting en kost me slechts € 47,95 per maand, maar voor de nieuwe abbo's is het nog goedkoper.

Die krijgen 2 maanden gratis en als wij 12x 47,95 tellen komen we op € 570,00 per jaar. De nieuwe abbo's betalen dan slechts 10x 475,00 per jaar en is dan € 39,50 per maand. Da kost NIE duur.

Het verstuurde mailtje is slechts 8KB x 50 Bcc maakt het 400KB en daar lacht een mail.home.nl server om. Verstuur je veel mailtje dan ga ik dat over een bepaalde tijd doen en niet alles achter elkaar, daarmee verdien je dan een bonus en geen blokkade. Ik vind Ziggo meer als een particulier internetabonnement/lijntje maar uiteraard mogen we van mening verschillen.

Kreeg vandaag wel een mailtje van Ziggo retour waar ik iets mee kan.
Citaat:
Geachte heer No-Bit,

Via de website heeft u een vraag gesteld over uw Ziggo-diensten.
Wij zien in onze administratie dat uw melding nog in behandeling is bij desbetreffende afdeling. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. Zij doen hun uiterste best de problemen te verhelpen.

Wij gaan er van uit dat u weer snel naar tevredenheid gebruik kunt maken van uw abonnement van Ziggo.
Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Er staat ook een nieuwe naam onder de mail en die heeft het allemaal wel goed gelezen/begrepen, nu ben ik zo sportief om aan te nemen dat ze het bij Ziggo inderdaad heel druk hebben. Ik heb dus begrip en geduld nu ik weet waar ik aan toe ben.