Los bericht bekijken
  #232  
Oud 20 december 2008, 10:45
PatrickM's schermafbeelding
PatrickM PatrickM is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 31 maart 2005
Locatie: Hoofddorp - Multikabel
Ziggo Internet: alles in 1-extra / motorola sbv5121E
Berichten: 26
Standaard

Cees,

Even een korte uitleg wat ik bedoelde met mijn post. Misschien was ik niet helemaal duidelijk. (was vroeg en vlak voor mijn werk).

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Het is dan dus onmogelijk dat je verderop 7% ziet staan, omdat het altijd hoger dan 13% zou moeten zijn als dat zou kloppen.
Wat ik bedoel is dat de 7% loss, WAARSCHIJNLIJK wel klopt, omdat deze te zien is in het volgende traject. Ik bedoelde niet dat de core.as9143.net 13% loss heeft. Alleen dat de percentage te hoog is en deze waarschijnlijk "maar" op 7% zit.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Dat ze dat dus doen is normaal en geeft alleen maar aan dat die netwerkcomponenten niet "niks-te-doen" hebben. Het is een leuke indicatie over drukte, maar zegt verder niets over de kwaliteit.
Om 6 uur 's ochtends en het absoluut geen "spits" op het netwerk verkeer. Als deze netwerkcomponenten nu al volop bezig zijn met data-verkeer, dan kan je van te voren bedenken dat deze helemaal vol en over beladen zijn als het wel druk wordt met gebruikers.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
De problemen hebben echter wèl te maken met de routers in de buurt van die as9143 en daar wordt dinsdag een hardware uitbreiding gedaan is ons medegedeeld. Daar zullen we dus even op moeten wachten.
Het is aan Ziggo de taak om een degelijk werkend product te leveren. Als er sprake is van capaciteits problemen, had ziggo dit als ver van te voren aan kunnen zien komen. Capaciteits problemen heb je niet van de ene op de andere dag. (Hardware ook niet, maar wacht dan met een snelheids-upgrade tot je hardware binnen is).

Ik weet dat Ziggo druk bezig is met het probleem. Verder weet ik nu ook dat de hardware dinsdag wordt geinstalleerd. Alleen is er aan ons een oproep gedaan om enigzins te laten weten, of de problemen al enigzins zijn verholpen (dit doordat de TD van ziggo meeleest). Heb al eerder een oproep gedaan of dit nog nodig is. Zoja welke tests moeten we uitvoeren om te laten weten waar wij nog problemen ondervinden.