Discussie: Mededeling: Kan NIE mailen NIE
Los bericht bekijken
  #25  
Oud 19 december 2008, 23:15
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.470
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door no-bit Bekijk bericht
De moderator gaat er vanuit dat er geen toestemming voor gegeven is, wie zegt dat de geplaatste naam echt is. Ik had de naam ook al aangepast kunnen hebben tenzij je weet dat het om je medewerker gaat.
In de meeste gevallen dat een antwoord van de helpdesk gequote wordt en er een naam onder staat is dat de naam van de medewerker. In jouw post stond oorspronkelijk ook een "echt klinkende" naam zie ik in de berichthistorie. Ik neem aan dat mod-1 daarom de naam wijzigde en de opmerking erbij zette. Wij kennen ook niet alle namen bij Ziggo .

Dat is niet zo schokkend hoor, je bent niet de enige die het doet, maar volgens de forumregels doen we dat niet. Iemand die dat vergeet wordt meestal geholpen door het even weg te editen door een moderator die er meestal dan een kleine opmerking bijzet waarom dit gebeurde.

Maar even terug naar het topic:
Heb je al geprobeerd met een email naar abuse@ziggo.nl met al je gegevens erbij en de uitleg hoe het gekomen is ? Die afdeling zou je weer moeten kunnen activeren. Dat gaat misschien sneller dan een helpdesker die het niet snapt.

Als je een block op je ip-adres hebt en je niet erg vast aan je ip zit, en je een router hebt, zou je kunnen proberen om het MAC-adres van één van je computers te clonen naar je router (zodat je zeker weet dat je niet het MAC van iemand anders hebt) en daarna je modem en je router te resetten. Je krijgt dan een ander ip-adres en kunt vermoedelijk weer mail versturen. (tenzij je niet op ip-adres geblocked bent maar in je modem de smtp poort uitgeschakeld is, maar dat weet ik niet)
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....