Discussie: Mededeling: Kan NIE mailen NIE
Los bericht bekijken
  #24  
Oud 19 december 2008, 22:18
no-bit's schermafbeelding
no-bit no-bit is offline
Member
 
Geregistreerd: 16 december 2008
Locatie: Hertogenbosch @Home-Ziggo
Ziggo Internet: Internet Z2
Berichten: 32
Standaard

Er staat toch duidelijk "Geen namen van medewerkers" anders zou er gestaan hebben geen namen van Ziggo werknemers. Mogelijk ging ik er door zijn reactie vanuit dat hij een Ziggo medewerker was, daar is toch niet zoveel mis mee hoop ik.

Dus daarover hoeft de discussie niet te beginnen en gaat dan redelijk offtopic. De moderator edit wel erg snel want in de regels staat: Namen bevat van personen, bijvoorbeeld uit geciteerde brieven en email's, tenzij de genoemde personen hier in verband met privacy regels toestemming voor hebben gegeven.

De moderator gaat er vanuit dat er geen toestemming voor gegeven is, wie zegt dat de geplaatste naam echt is. Ik had de naam ook al aangepast kunnen hebben tenzij je weet dat het om je medewerker gaat.

Toch schreef ik dat de moderator mijn posting terecht heeft aangepast, ik paste mijn naam ook aan naar No-Bit en had dat ook met de andere naam moeten doen. Bij mijn weten werkt Mijnheer Kweetnie of Paulus de Boskabauter niet bij Ziggo, ik schreef al eerder dat voor mij vast staat dat de helpdeskmedewerkers daar wel werken.

Ik ben ook een vrijwillige beheerder van meerdere forums en websites, hebben jullie enig idee hoelang ik er voor nodig heb een account te deblokkeren ?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Geen enkele moderator of admin van dit forum werkt bij Ziggo, wat wil je hiermee precies zeggen ?
Nou dat is dan duidelijk, mogelijk werken andere bezoekers van dit forum wel bij Ziggo en kunnen ze iets met het eerder geplaatste REF nummer.

Is je naam Marc-Marie Huijbrechts dan zijn je problemen zo opgelost, vandaag (19 dec-2008) melde Marc op TV dat hij de melding in "de wereld draait door" veel eerder had moeten doen, alles werkt nu bij hem zoals het moet. Mocht ik op enige wijze iemand gekwetst hebben dan was dat beslist niet mijn bedoeling, ik bedoel met deze opmerking ook de moderators.

Helaas is mijn naam No-Bit.

Laatst gewijzigd door no-bit; 19 december 2008 om 22:36