Los bericht bekijken
  #20  
Oud 19 december 2008, 20:46
c0sm0s's schermafbeelding
c0sm0s c0sm0s is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 14 mei 2008
Locatie: Fijnaart
Ziggo Internet: Ziggo Alles-in-1 Extra
DTV: Samsung DCB-H380 /2x CI+
Berichten: 332
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door @home2Ziggo Bekijk bericht
Ik had dat ook. AI1 op alles gezet waar ook internet/tel op zat. Na 7 dagen alles technisch werkend ! Een maand later kwam ik er achter dat ik nog steeds betaalde voor analoge RTV. Gebeld... hebben ze gewoon analoge RTV opgezegd, teveel betaalde teruggeboekt binnen een week. Creditnota gemaakt voor de onterecht geincasseerde aansluitkosten.
Na een maand nog niet alles administratied rond, maar dat geven ze ook aan in de bevestiging als je AI1 aanvraagd. Ze wachten met incasseren, totdat ze alles aangepast hebben, omdat ze geen foutieve bedragen willen incasseren. Netjes toch ?
En nu is inmiddels ook alles administratief rond. Nieuwe factuur op mijn ziggo, waar alles keurig is verwerkt !

Ik heb wel 2 keer moeten bellen, maar alles is helemaal toppie !! Ik heb weliswaar de afschrijving nog niet gezien, maar ga er vanuit dat als in mijn facturen het klopt dat de afschrijvingen ook kloppen !Dus volgens mij moet je AI1 zetten op klantnr. met internet/tel. Dan analoge RTV opzeggen. Klaar ! Zou moeten werken. Zie ook:

http://ziggo-gebruikers.nl/forum/sho...81&postcount=3

Succes
Oh ja: Niet vergeten de aansluitkosten ( 29.95 ) te laten crediteren, als ze die op de factuur hebben gezet.

Hey,

volgens alle papieren enzo staat alles in 1 ook op het goede klantnummer..
Dus volgens de papieren staat het op het klantnummer waar vroeger internet Z3/telefonie enzo op staat..

maar bij hun in de systemen hebben ze het op het andere klantnummer gezet.. waardoor ze nu niet het klantnummer met rtv pakket kunnen opzeggen omdat ze niet weten hoe het nu zit met telefonie enzo.. of het binnenkomt via alles in 1 of nog via het gewone telefonie..


Het vervelendste vind ik nog wel het amateurisme van de helpdesk.. mensen die niet weten wat ze nu kunnen doen.. en wat niet..