Discussie: Vraag: Slecht Beeld
Los bericht bekijken
  #2  
Oud 19 december 2008, 19:41
hps58's schermafbeelding
hps58 hps58 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 20 november 2008
Locatie: Roden / @Home
Ziggo Internet: Alles-in-1-Plus
DTV: Samsung SMT-C7140
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Adrie Bekijk bericht
Ik heb regelmatig op veel van de regionale zenders een beeld wat bestaat uit blokken en zelfs het geluid is verdwenen.Enkele weken geleden deed het zich ook voor toen weken was het geen probleem maar nu is het weer hetzelfde liedje.Heeft iemand ook deze klachten via zijn Samsung HD decoder of is dit niet het probleem van de decoder
Adrie, ik ben bang dat het een probleem is van de Samsung HD decoder ( DCB-850RS) al zal de helpdesk van Ziggo weer vragen om de kabels na te kijken. Vergeet het maar daar ligt het niet aan, net zo min als krakend geluid op bepaalde zenders ( SBS6, Net5, Ned1) het ligt aan de Samsung.
En de reden dat ik dat hier kan zeggen is dat toen ik afgelopen weekend mijn oude Samsung digitale ontvanger aansloot ( zonder HD) alles vlekkeloos werkte en alle regionale zenders perfect waren.

De problemen met de Samsung HD zijn begonnen na de upgrade van de software en als ik mij dit weekend weer wat beter voel, gaat hij terug naar waar ik hem gekocht heb en wil ik mijn geld terug. Want als je alle info over dit apparaat leest is het zonder meer een miskoop, vooral gezien de problemen die je krijgt als je de laatste software download en werkt met versie 45.

Succes ermee.

HPS