Discussie: Mededeling: Kan NIE mailen NIE
Los bericht bekijken
  #21  
Oud 19 december 2008, 19:24
no-bit's schermafbeelding
no-bit no-bit is offline
Member
 
Geregistreerd: 16 december 2008
Locatie: Hertogenbosch @Home-Ziggo
Ziggo Internet: Internet Z2
Berichten: 32
Standaard Ziggo welke andere.

Hallo "Kan NIE mailen NIE" geïnteresseerde,

Van onprettige ervaringen leren wij mensen doorgaans het beste, ik heb er ook iets van geleerd en mogelijk hebben andere er later ook iets aan in de toekomst.

Ik kan al weer een bleetje tieppen na de acute aanval van verstandsverbijstering, ook het aanstelleritus syndroom is alweer wat aan het afzwakken, nadat mijn zus met mij heeft gesproken kan ik ook weer een beetje browsen.

Ziggo is gewoon goed en over de snelheden had ik zelden te klagen op een enkele keer na. Dat klagen ging destijds via een systeem dat ook nog werkte, we konden lang geleden zelfs in de nachtelijke uren nog bellen naar de helpdesk voor het melden van storingen. In het begin waren we de betalende BETA testers van @home, nee we werden niet betaald maar we moesten ervoor betalen. Toen gingen de telefoon gesprekken nog over zaken als hoe lang de coax kabel was van muuraansluiting tot modem. We waren toen snel klaar als je melde dat die 53 cm was en gingen we snel naar stap 2 van 3.

Het komt allemaal goed moeten we maar denken, als het werkt, en dat komt vanzelf dan werkt het bij Ziggo (voorheen o.a. @home) super. Is er een probleem dan is mijn advies het volgende. Ga nooit als eerste in de straat bellen naar de help-desk. Informeer eerst in de buurt of het bij de andere Ziggo gebruikers ook minder loopt, verzin een smoesje zodat je die ander naar Ziggo laat bellen.

Wil je bespaard blijven van verstandsverbijstering en/of het aanstelleritus syndroom vermijd altijd enig contact met Ziggo voor de periode van 2 maanden en praat er met andere ook niet over. Opstappen heeft uiteraard geen nut omdat alle ISP's het beleid van elkaar afkijken, alleen de prijs is dan nog het verschil.

Er is voor mij nog hoop als ik zie dat een moderator mijn posting terecht aanpast, ik paste mijn naam ook aan naar No-Bit en had dat ook met de andere naam moeten doen. Spreekt voor zich dat Mijnheer Kweetniet niet echt bij Ziggo werkt, ik bedoel hij werkt er wel maar hij leest niet goed.

Nu weet ik ook dat de moderator een medewerker van Ziggo is en wellicht gaat het REF:77214980461 nummer nog ooit ergens voor gebruikt worden.

Elders in dit forum maakte iemand al melding van hetgeen ik ook zag in het programma de wereld draait door:

Citaat:
Marc-Marie Huijbrechts probeerde alles-in-één te bestellen. Kreeg een mailtje dat er een monteur zou komen. Daarna niets meer gehoord. Bij contact met de helpdesk werd er doodleuk gezegd dat er geen monteur beschikbaar was en dus zijn hele bestelling maar ongedaan gemaakt is.

Maar nog voor het einde van de uitzending kon bij hem wel meteen een oplossing gevonden worden, moest even een speciaal nummer bellen...
De helpdeskmedewerker vroeg mijn telefoonnummer mochten ze nog vragen hebben, het was beter geweest als ik ook het speciaale nummer had zoals dat ook aan Marc-Marie Huijbrechts werd gegeven.


Laatst gewijzigd door no-bit; 19 december 2008 om 20:18