Los bericht bekijken
  #210  
Oud 19 december 2008, 17:08
Akos's schermafbeelding
Akos Akos is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 december 2003
Locatie: 2133 Hoofddorp/Multikabel
Ziggo Internet: Alles-In-1 Extra - WebStar Scientific Atlanta
DTV: Panasonic TU-DC40RD en CI+ module
Berichten: 97
Standaard

Ik heb het even opgezocht: Scientific Atlanta WebSTAR EPC2203. Nou zit ik online even te googlen, en zie ik dat ie helemaal geen eurodocsis 3 kan: http://www.scientificatlanta.com/cus...ce/7008322.pdf

Althans het staat er niet dat ie het doet

Qua snelheid is het weer een stuk minder als vanmiddag; Waar ik vanmiddag met 1 bestand 2.1MB/s haalde, haal ik nu met 4 bestanden net aan 1MB/s, maar ik zie het alweer naar beneden toe schommelen. Ik vrees dat we nog even met de tussenliggende routers/bandbreedte moeten leven, maar wat ik vanmiddag gezien heb, was hoopgevend.

@macput: Nee deze ellende beperkt zich inderdaad niet alleen tot Hoofddorp, maar vandaar de e.o. Goed, Hoorn is wel een een ruim begrip voor e.o. Maar het schijnt zich op verschillende plekken in het Multikabel gebied voor te doen.

@Tim: Ping prioriteit wordt alleen een issue als er te weinig van bandbreedte is.. Dat lijkt me hier toch wel het geval. Mijn "gok" is dat ze met de routervervanging ook meteen wat extra bandbreedte toevoegen Alleen bandbreedte is niet zomaar uit de hoge hoed getoverd; zoiets moet aangekocht en geleverd worden. Daar gaat wat tijd overheen. En bandbreedte haal je ook niet zomaar even bij de Mycom om de hoek, maar dat wordt bij "een" leverancier gehaald, dus dan probeer je ook wat te onderhandelen.