Los bericht bekijken
  #207  
Oud 19 december 2008, 16:29
Tim van den ban's schermafbeelding
Tim van den ban Tim van den ban is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 december 2008
Locatie: Zwanenburg/Multikabel
Ziggo Internet: alles in 1 extra/Motorola
Berichten: 118
Standaard

Ik denk alle goede pogingen ten spijt dat het ook niet veel gaat opschieten tot er hardware vervangen/toegevoegd wordt. Tenzij het profielen verhaal dat bij Akos posts stond natuurlijk het geval is. In dat geval heeft het geen enkele zin om internet bij Ziggo te houden als ze dat protocol in stand houden. Dan kunnen we allemaal wel internet gebruiken met 20mb, maar er geen gebruik van maken (om het maar ingewikkelder te laten klinken). Zelfs als dat tijdelijk zou zijn, zou het niet acceptabel zijn en ik denk dan ook niet dat dat het geval is.

" De packet loss die u waarneemt kan namelijk ook het gevolg zijn van de prioriteitsinstellingen van de betreffende link in ons netwerk. Als die namelijk een lage prioriteit toekent aan pingverzoeken en er is op dat moment sprake van veel data verkeer op die node dan zal het ping verzoek niet of nauwelijks behandeld worden en dat keert bij u dan terug als packet loss."

Als bovenstaande zo is is dat het einde van gamers bij Ziggo vrees ik. Overigens is dit een vraag die ik openlijk gesteld heb aan de HD en waar ik een negatief antwoord op kreeg. Dus ik hoop maar dat ze hier zelfs niet over nadenken.

En zulke WinMTR's heb ik sinds 1 December ook . Als het nu pas sinds gisteren/vandaag bij jou is hebben ze in jouw postcode net gedaan wat ze bij mij al drie weken geleden hebben gedaan. Dus misschien helpt dit de TD jongens een beetje ?
__________________
Cthulhu for World Domination