Los bericht bekijken
  #196  
Oud 19 december 2008, 09:42
uncletaz's schermafbeelding
uncletaz uncletaz is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 10 december 2008
Locatie: Hoofddorp - Multikabel - 2134
Ziggo Internet: Family bundel - Motorola SBV5121E
DTV: Irdeto Humax Fox-C
Berichten: 20
Standaard

Ben zojuist door Ziggo teruggebeld. Mijn melding (postcode 2134AG) staat op het "storingsbord". Volgens (volgens mij was het een techneut, kon ik merken aan zijn spreektaal en kennis) de beste man is er een extern service team aan de slag om het op te lossen. Het zou volgens hem niet per se in de verbinding zitten, maar absoluut wel in de ping en packetloss (had voorheen ong. 24 op een Call Of Duty 4 server in amsterdam, is nu 88).

Volgens hem loopt dit ook al langer dan dat service window in de week van 5 december. Dit probleem zou overigens nog wel even kunnen duren (ik zei ook tegen hem dat het wel vreemd is dat de problemen begonnen na en tijdens dat service window, had ie geen goede verklaring voor).

Al eerder in dit topic was bij mij aangegeven dat ik even goed naar mijn router moest kijken (al was het in iets minder vriendelijke woorden , niet iedereen is IT-er hé!). Dat ga ik vanavond even doen. En ik zal deze nacht mijn kabelmodem even helemaal uit zetten (bleek in een eerder post ook te helpen?). Wat langer dan die 30sec die wordt aangeraden door Ziggo. Even de router ertussen uit, en dan die traceroute weer opnieuw.

Overigens gisteren prima Co-Op kunnen spelen in COD:WW(zelf gehost) met 3 anderen. Die hadden ook geen problemen..

Dus zo slecht gaat het allemaal niet

We zullen zien.