Los bericht bekijken
  #224  
Oud 19 december 2008, 02:27
mirtona's schermafbeelding
mirtona mirtona is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 december 2008
Locatie: Haps / @Home
Ziggo Internet: Compleet pakket
Berichten: 6
Standaard Factuur oktober en november

Vroeger bij @Home heb ik nooit problemen gehad. Sinds 2 maanden ontvang ik de factuur van Ziggo en doordat de indeling van de factuur was gewijzigd ben ik eens gaan kijken naar de gebelde nummers.

Tot mijn grote verbazing zag ik dat er 32 keer (telkens een paar seconden) naar een nummer in Hoogeveen en Barneveld was gebeld. Steeds op de meest vreemde tijden tot midden in de nacht. Deze nummers heb ik absoluut NIET gebeld..!!!

Na telefonisch contact met de klantenservice zou er een call worden aangemaakt en zou het worden uitgezocht. NIET DUS..!! Ik zou daarover worden terug gebeld. Na een week nog niks gehoord, nog maar weer een keer gebeld. Er was geen call aangemaakt en terugbellen mogen ze dus NIET werd mij verteld en ik zou worden doorverbonden naar de technische dienst, want het nummer moest worden geblokkeerd. Na dik een kwartier in de wacht heb ik het maar opgegeven. De volgende dag nog een keer gebeld met de technische dienst. Die gaf aan dat het een probleem van de facturering was en dat zij niets konden doen. Ik zou weer worden terugverbonden. Na 20 minuten toch maar weer de hoop opgegeven. Intussen al voor een klein kapitaal verbeld naar de helpdesk, maar nog steeds geen resultaat.

Advies was om aangifte te doen bij de politie en het formulier op de website in te vullen. Dit heb ik intussen al voor de 3e keer gedaan. Geen enkele reactie. Heb reeds contact gehad met de politie en deze gaven aan dat het totale onzin was om een aangifte in te vullen, want daar schiet ik dus niks mee op. Ze adviseerden mij zelfs om contact te leggen via deze website..!!! Intussen belt die vreemdeling (waarschijnlijk een computer) dus lekker op mijn nummer door....!!!! Heb het nummer gebeld en het blijkt een voicemailbox te zijn. Deze is echter niet van mij. Ook krijg ik op de vreemdste tijden telefoon en als ik dan opneem krijg ik helemaal NIETS. Dus waarschijnlijk is dit dezelfde computer die dan gaat uitbellen of zo.

Ik weet niet meer wat ik kan doen. Bij Ziggo wordt je zwaar van het kastje naar de muur gestuurd en er wordt NIETS opgelost. Zelf heb ik besloten om anders de volgende rekening te gaan storneren. Misschien dat er dan iets gebeurt? Of heeft iemand nog een ander idee? Het is toch van de zotte dat zomaar iemand op mijn nummer kan bellen en dat ik de rekening krijg? En ondertussen tikken de kosten mooi door en ik kan er naar fluiten.


Ben dik 8 jaar klant bij @Home geweest en altijd naar tevredenheid. Misschien moet mijn 1e goede voornemen voor 2009 maar zijn dat ik de hele handel (TV, internet en telefoon) maar elders onder ga brengen. Want ik heb er weinig vertrouwen meer in.