Los bericht bekijken
  #1  
Oud 19 december 2008, 00:00
macput's schermafbeelding
macput macput is offline
Member
 
Geregistreerd: 16 november 2006
Locatie: Abbekerk / Multikabel
Berichten: 33
Standaard Packets loss disconnects & lag in WoW en internet

hallo,

Ik heb al een aantal zaken gelezen over packet loss en lag in online games.
Heb dit probleem sinds october en sindsdien is er 2x een monteur langs geweest (ondanks mijn ping plotter files, herhaalde telefoontjes, het HD riedeltje etc. etc.)

Ook na het laatste bezoek vd montuer lijkt er niet veel animo te zijn om te geloven dat er iets mis is met router 4 (as9143.net) heb om de 5 minuten internetverlies of lag, om maar niet te spreken over het spelen van world of warcraft.. (echt onmogelijk door de disconnects)

Op Blizzard forum lees ik tegenstrijdige berichten over dat ziggo er wel of niet van op de hoogte is, aan een oplossing werkt etc. etc.

Wat klopt hier nu van met betrekking tot dit specifieke probleem? Er is al een hele lange thread op Blizzard forum over ziggogebruikers en WoW. Blizzard geeft aan in contact te zijn geweest maar het advies blijft om te blijven bellen naar ziggo. Vraag me toch af asl echt veel mensen bellen over dit probleem, dat de helpdesk mensen toch iets meer zouden kunnen zeggen dan "er is geen probleem in uw gebied gemeld"

Waarom staat er bijvoorbeeld geen bericht op hun website? het kan echt niet zijn dat men niet op de hoogte is. (heb alleen zelf al meerdere malen hierover gebeld. (en vele nog met mij uit allerlei gebieden, maar allemaal met dezelfde router hop 4 issue)

is er iemand van de gebruikersvereniging die of meer weet of ea kan aankaarten bij ziggo wat betreft de packet loss bij router 4?? zodat we ook een wat officieler antwoord krijgen en niet onnodig aan de tel. hangen met de HD over dit probleem.

groet
Mac