Los bericht bekijken
  #557  
Oud 18 december 2008, 10:34
joopcarn's schermafbeelding
joopcarn joopcarn is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 maart 2007
Locatie: zuid-scharwoude
Ziggo Internet: power maar krijg veel minder.
DTV: samsung dcbp850r
Berichten: 20
Standaard Ach valt wel mee

Ik heb ook power en in de tijd van multikabel nooit problemen gehad qua snelheid, wel lag de boel wel eens plat maar ja onderhoud moet ook gedaan worden.
Ik loop al vanaf 1 September met een snelheids probleem, ik haal maximaal 8000kb/s dus niet eens de helft van wat het moet zijn.
Hier in huis alles oke nieuw modem gehad nieuwe kabels alles doorgemeten is prima in orde thuis, het zit buiten het huis.
In de tussen tijd heel veel contact gehad met Ziggo en iedere keer weer een andere reden of men wist van niks of men was er mee bezig.
Drie weken geleden dacht ik dat er schot in de zaak zou zitten werdt gebeld door een medewerker die opdracht had om mijn probleem zeker op te lossen, er zou nog naar bepaalde dingen gekeken worden en ik zou daar na een week over teruggebeld worden.
Ik denk dat u wel raad hoe het verder ging niets meer gehoord van deze mederwerker.
Dus maar weer zelf contact opgezocht voor de 20e keer en jawel werdt uitgezocht zou tergugebeld worden, en jawel kreeg een belletje met als uitkomst: er is een storing met een mast men is daar volop mee bezig, als ik mazzel heb dan heeft men deze storing eind januari begin februari opgelost???? Oftewel de 5e reden gehoord van mijn snelheidsprobleem.
Tja 4 maanden nu al kunnen er nog wel 2 bij maar als ik zo terugkijk over het verloop van mijn storing en hoe ik behandeld ben zullen er nog wel een aantal maanden bij komen. Moedeloos wordt je er van maar ja de klant is koning bij Ziggo.