Los bericht bekijken
  #175  
Oud 18 december 2008, 09:13
Tim van den ban's schermafbeelding
Tim van den ban Tim van den ban is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 december 2008
Locatie: Zwanenburg/Multikabel
Ziggo Internet: alles in 1 extra/Motorola
Berichten: 118
Standaard

Ik zie dat ik even had moeten posten na mijn HD gesprek gisteravond vroeg.

Ook ik heb wederom gebeld en ben (waarschijnlijk net als Cees) deze keer uitstekend tewoord gestaan. Helemaal een uitleg gehad, dat er al vanaf de 10e (!) aan gewerkt wordt en dat ze het simpelweg nog steeds niet helemaal gevonden hebben. Dat er dagelijks packages door de lijnen worden gestuurd om te kijken waar de kink zit. Kost dus gewoon enorm veel tijd. Ook een laatste update van de verbindingsofficier zat deze keer in het pakketje erbij dus ik ben eindelijk (!) tewoordgestaan zoals het een goed helpdesk betaamt en heb dan ook besloten geduld te hebben en niet weg te gaan.

Ik heb ook aan de HD gemeld dat ze twee dingen zouden moeten veranderen:

Als er een storing van dit formaat is, is het een kleine moeite dit op de site te vermelden. Dan kan iedereen die hier op het forum steen en been klaagt zich daar waarschijnlijk in vinden en zullen er minder mensen boos worden/opstappen. Ze heeft hier notitie van gemaakt. Voor de duidelijkheid, het staat als volgt op het technische dienst bord:

Er is ergens een storing in onze servers/routers/netwerk. Dit veroorzaakt package loss bij mensen die spellen zoals World of Warcraft spelen, maar ook bij mensen met Payservers. Er wordt hard aan dit probleem gewerkt. (en vervolgens de dagelijkse update). - Dit was althans de strekking, ik heb het gesprek niet opgenomen.

Zo weten we ook dat het probleem dus eigenlijk waarschijnlijk allemaal op hetzelfde neerkomt, iets dat eerder niet was bevestigt (maar waar we zelf al van dachten dat het zo was). Zo weten we ook dat Ziggo met man en macht aan het werk is en als we dus HD medewerkers spreken die weer net doen alsof ze van niets weten, negeren we ze gewoon.

Ik heb complimenten achtergelaten bij de dame die ik gesproken heb en haar vertelt dat als alle HD medewerkers zo behulpzaam zouden zijn als zij, Ziggo een stuk betere naam zou hebben. Dat communicatie een sleutelwoord is en dat veel van haar collega's een boel van haar kunnen leren.

Het tweede ding dat veranderen moest was dus de instelling van de HD medewerkers. Klant is koning. Dus terugbellen als je dat belooft. Boodschap kwam prima aan, ze was het helemaal met me eens.
__________________
Cthulhu for World Domination