Discussie: Mededeling: Kan NIE mailen NIE
Los bericht bekijken
  #9  
Oud 18 december 2008, 00:47
no-bit's schermafbeelding
no-bit no-bit is offline
Member
 
Geregistreerd: 16 december 2008
Locatie: Hertogenbosch @Home-Ziggo
Ziggo Internet: Internet Z2
Berichten: 32
Standaard

Hatsiekiedee daar ist ie weer,

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tim van den ban Bekijk bericht
Of er zou een andere oplossing bespreekbaar moeten zijn waardoor je die 1200 mailtjes wel kan sturen zonder weer dezelfde problemen te krijgen. Suc6 ermee....
De oplossing zou zijn als ik weer wel kan MAILEN, uiteraard zit ik gelukkig niet alleen voor het Ziggo gatje gevangen. Wel belachelijk dat je na herhaaldelijke mailtjes en telefoontjes de blokkade er nog steeds op staat. Moet ik gaan bespreken of ik, pak hem beet 2400 mailtjes per jaar mag verzenden zonder op de blacklist te komen met mijn IP nummer. Naast die 2400 mailtjes per jaar (eenmalig) stuur ik er misschien +- 10 per week en dat x 52 maakt het totaal ongeveer 3000 per jaar.

Als dat voor Ziggo teveel is (mijn IP staat immers op die anti fair use lijst) dan houd het voor mijn op. Ziggo kent ook zijn minpunten en een daarvan is het mailen en de medewerkers van die dienst. De kenners in dit forum stellen wat vragen om Ziggo er wat sterker uit te laten komen echter gaat het voor mijn verhaal niet op. De blokkade opheffen is voor een beetje beheerder iets van niks.

De helpdesk medewerkers melden mij al twee keer dat de blokkade zo spoedig mogelijk eraf zal zijn, dat begrip zo spoedig mogelijk duurt bij de Ziggo medewerker van de afdeling mail nu al meerdere dagen, maar als ik onderwerpen in dit forum lees dan krijg ik meer en meer de indruk dat ik moet schrijven (de blokkade staat er slechts enkele dagen op waar zeur ik over).
Ik moet daar juist om zijn en niet

Ik kan nog steeds via de mailservers van @home (Ziggo) NIE MAILEN NIE.

Ik groet jullie.

Laatst gewijzigd door no-bit; 18 december 2008 om 12:11