Los bericht bekijken
  #170  
Oud 18 december 2008, 00:12
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.470
Standaard

Ik heb ondertussen vanuit de MGV direct contact met de mensen die aan deze problemen werken.

Het is veel complexer dan hier gesuggereerd wordt (het is dus niet die ene-server die hier genoemd wordt, maar meer zaken er omheen) en er wordt wel degelijk nu hard aan gewerkt. De problemen in IJmuiden zijn verbeterd omdat hier nu een wijziging in het netwerk gemaakt is waardoor dat verkeer via een ander pad loopt. Hoofddorp en omgeving wordt nog steeds aan gewerkt maar heeft nog geen merkbaar resultaat voor jullie opgeleverd. Er worden donderdag nog enkele dingen gedaan die misschien verbetering zullen geven en komende maandag/dinsdag komen er in elk geval nog uitbreidingen bij die naar verwachting een flinke verbetering zouden moeten opleveren.

De helpdesk zou moeten weten van deze problemen, en het heeft geen zin om hiervoor een monteur te laten komen, tenzij je natuurlijk nog bijkomende modemproblemen hebt door een slecht signaal met errors op je modem. Maar het heeft volgens mij nu niet zoveel zin meer om massaal de helpdesk te bellen. Er wordt aan het probeem gewerkt en wij worden op de hoogte gehouden van het verloop. Ik hoop donderdagavond meer terugmelding te hebben over de voortgang.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....