Los bericht bekijken
  #32  
Oud 17 december 2008, 17:22
p.plevier's schermafbeelding
p.plevier p.plevier is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 27 september 2008
Locatie: Scheveningen
Ziggo Internet: Connect & Play Complete, Technicolor TC7210, Asus AC3200 (Merlin)
DTV: Horizon 7401
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door p.plevier Bekijk bericht
Netbios, Ik heb precies gedaan wat je gevraagd hebt, met het zelfde resultaat (Provisioning Error). Het lijkt er op dat hij absoluut geen verbinding kan maken, want het duurt erg lang. Voorheen heeft het gewerkt, ik heb zelf is de periode waarin de werkzaakheden plaatvonden soms gewoon uitzending gemist kunnen kijken. Mijn signaalsterkte is 100% ik gebruikt een dure aansluitkabel dus daar kan het niet aan liggen.
Vandaag maar weens gebeld met Ziggo aangezien ik niet ben teruggebeld door de 2e lijns. De 1e lijns Helpdesk medewerkster belt me direct terug (zodat ik niet verdere telefoonkosten heb) wat prijzenswaard is. Vervolgens kom ik eindelijk bij iemand terecht die kennis van zaken heeft.
Na een aantal zaken geprobeerd te hebben, ziet hij ineens het licht. Hij verwijderd uit hun systeem de koppeling met het modem in mijn Cisco. Hierna loopt de activatie wel goed en werkt alles weer.
Volgens hem zou het systeem een modem moeten kunnen herkennen als deze al een keer geactiveerd is geweest, waarna de activatie (na het terugstellen naar fabrieksinstellingen) vanzelf weer door zou moeten lopen. Bij mij gebeurde dit dus niet.
Hij belde zelfs vanmiddag nog terug om te melden dat hij dit had getest op de Cisco's bij hun en dat het daar gewoon werkte. (perfect, eindelijk een goeie Helpdesk medewerker, clonen deze man).
Hij verwacht dat mijn situatie een incident is geweest en dat het de volgende keer weer goed zal gaan.
Mocht iemand dus dezelfde situatie als ik meemaken, vraag dan of ze het geactiveerde modem uit hun systeem verwijderen, waarna je weer gewoon kunt activeren.