Los bericht bekijken
  #100  
Oud 17 december 2008, 16:00
jkoch's schermafbeelding
jkoch jkoch is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 december 2008
Locatie: Utrecht
Ziggo Internet: Alles-in-1
Berichten: 1
Standaard tevreden !!!

Ik had in eerste instantie problemen met Ziggo, een zeer onstabiele verbinding en dat is als je een alles in 1 pakket hebt erg vervelend, vooral in de piekuren lag het bij mij dood, ik kreeg de klantenservice toch best snel te pakken (3x gebeld en steeds binnen 10 minuten) en een monteur kon ik de volgende dag al krijgen.
De monteur constateerde hetzelfde probleem en is zelfs in mijn kruipruimte geweest en heeft het probleem opgelost door een goede goede las te maken in mijn lijn....nu zijn alle problemen als sneeuw voor de zon verdwenen, ik heb nu al dagen een stabiele verbinding....even afwachten nog maar dit verdient wat mij betreft wel een pluim.
Wat ik echter wel als slecht zie is de redenen die de klantenservice als probleem opgeeft, ze proberen de telefoon zo snel mogelijk neer te kunnen leggen maar als je volhardend bent en een beetje verstand van zaken hebt is het snel opgelost (in mijn geval dan).

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cyruse Bekijk bericht
Vanwege alle Ziggo wantoestanden (lijkt verdorie wel of we weer bij Sonera zitten) Ziggo abbo (tv + internet) trachten op te zeggen, zowel via website als via een brief. Erg jammer na jaren tevreden klant te zijn geweest van multikabel, maar het is niet anders.

Expliciet gevraagd om een bevestiging. We zijn nu enige weken verder, niets gehoord. Helpdesk is telefonisch volledig onbereikbaar. Ben nog steeds aangesloten, automatische incasso loopt vrolijk door.

Is er iemand bij wie het opzeggen goed is gegaan?

Wat een verschrikkelijke ramp is dat Ziggo.