Discussie: Ziggo
Los bericht bekijken
  #20  
Oud 17 december 2008, 15:07
Mart's schermafbeelding
Mart Mart is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 februari 2008
Locatie: Zeist/Casema
DTV: Siemens M750C, Samsung DCB-9401R
Berichten: 159
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zocor Bekijk bericht
Je zal ongetwijfeld gelijk hebben maar DRM was al dood verklaard toen het werd ingevoerd. Wie kan zich niet de protesten tegen grote software en muziek leveranciers herinneren. Dat men digitale opnames wil tegengaan is een utopie, dat lukt met geen enkel systeem. Zelfs blue-ray DRM wordt gekraakt al voor de eerste films verschijnen.
Ben het volledig met je eens. Nu moeten alleen nog de contentproviders het licht gaan zien.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zocor Bekijk bericht
Voorlopig werkt de AlphaCrypt nog prima en mocht dat niet meer zo zijn dan komt er wel (zoals altijd) een andere betaalbare oplossing. Ik weiger echter mij door Ziggo de wet voor te laten schrijven en hun veel te dure decoders aan te schaffen. In Duitsland is de AlphaCrypt wel alom geaccepteerd, en was Duitsland ook geen lid van de EU? Het zal mijn tijd wel uitdienen.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xahmol Bekijk bericht
Maar ik heb weinig zin in hardware te investeren die met een druk op de knop van Ziggo waardeloos kan worden. Wil domweg dat risico niet lopen.
Er is niets verkeerd, illegaals of zelfs in strijd met de AV van Ziggo bij het gebruik van Alphacrypt. Maar ik wil niet, net als xahmol, het risico lopen te moeten wachten op vervanging. Die is er vaak niet al na een dag.