Los bericht bekijken
  #56  
Oud 17 december 2008, 09:49
Tim van den ban's schermafbeelding
Tim van den ban Tim van den ban is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 december 2008
Locatie: Zwanenburg/Multikabel
Ziggo Internet: alles in 1 extra/Motorola
Berichten: 118
Standaard

Wil nog even zeggen: Only4Ziggo

Ik heb dus ALLE respect voor HD medewerkers die:

1) Hun best doen en als het niet lukt toegeven dat ze het niet weten en hulp vragen. En als ze een wedervraag krijgen op de feedback ook werkelijk proberen daar ook weer een antwoord voro te krijgen.
2) HD medewerkers die beter zijn dan gemiddeld en je het gevoel geven dat je probleem in goede handen is.

Maar daar wringt nu net de schoen. Ik heb sinds 5 December ettelijke malen de HD gesproken, geen enkele keer dezelfde persoon. Ik heb zelfs een dag gehad dat mijn batterij van mijn mobiel uitviel en zelf nog even terug gebeld om mijn excuses te maken dat ik wegviel omdat de HD medewerker mij heel netjes hielp. Maar ik heb ook antwoorden gekregen waar mijn haar van overeind ging. En helaas (sorry) ook twee maal een dame (ik heb er 4 gesproken) die gewoon uitermate onbeschoft was, me afscheepte terwijl ik gewoon om hele simpele dingen vroeg zoals "waarom ben ik niet teruggebeld" en een technisch vernuft tentoonspreidde van een 3 jarige waarmee ze mij probeerde te overbluffen. Misschien omdat ik die laatste dames ook als laatste gesproken heb, ben ik nu over het randje en ga ik weg bij Ziggo. Mijn klachtenbrieven zijn in de maak, ik heb wat leuke anecdotes, en ik escaleer mijn klachten naar meerdere instanties. Het spijt me als dit mensen treft die hier niets mee te maken hebben, maar ik ben klant en klant is koning. Het ene moment geweldig geholpen worden en het volgende moment erger afgezeken worden dan op de Albert Cuyp is niet acceptabel.

Er is maar een oplossing: neem beter personeel aan en kwak hen eruit die het schijnbaar niet aankunnen om kritiek te krijgen en met echte antwoorden moeten komen. Een leugen komt altijd uit, leugenaars wil je dus niet in je organisatie hebben.

En dat is nogmaals met alle respect naar mensen zoals waarschijnlijk jij, want je bedrijf verdedigen op een forum doe je alleen als je hart voor je zaak hebt. Niets dan respect daarvoor.
__________________
Cthulhu for World Domination