Los bericht bekijken
  #50  
Oud 17 december 2008, 09:18
Tim van den ban's schermafbeelding
Tim van den ban Tim van den ban is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 december 2008
Locatie: Zwanenburg/Multikabel
Ziggo Internet: alles in 1 extra/Motorola
Berichten: 118
Standaard

hehehe, sorry Akos

Heeft Ziggo ook alleen telefonie en tv paketten ? Zo ja, dan stap ik over naar een andere internetprovider. Niet omdat ik niet graag de snelheden heb maar ik vind de service abominabel, of eigenlijk de reacties die mensen nu krijgen als ze helpdesk bellen. Ik zag op een van de fora posten al staan dat mensen glashard gezegd wordt dat het niet Ziggo's probleem is dat iemand spelletjes speelt en nu niet mee kan doen. Een vriend van me kreeg dezelfde reactie. Ik vind dat beneden alle peil en wens dus ook niet meer met die paar HD medewerkers die zo reageren te spreken. Daar gaat Ziggo intern maar iets aan doen denk ik. Als het mijn personeel was dat zulke uitspraken deed, hadden ze staande voet gekregen. Helaas werk ik niet in die branch, al heeft dat niet veel gescheeld.

Kuddo's naar de HD medewerkers die wel behulpzaam waren maar de goede moeten onder de slechte lijden. KAn me moeilijk nog een paar weken af laten zeiken.


Dus kogel is door de kerk, ik ga iets anders zoeken. Vrouw is het er gelukkig nu ook mee eens. Overtuigen heeft even geduurd want "heb nu maar geduld". Vandaag is dag 12. Geen telefoontje of ander teken van leven (en dat is echt het aller aller ergste), nog steeds hetzelfde probleem.
__________________
Cthulhu for World Domination