Los bericht bekijken
  #1  
Oud 16 december 2008, 22:10
richsli's schermafbeelding
richsli richsli is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 juni 2008
Locatie: Zwolle @home
Berichten: 17
Angry amateurisme van sommige klantenservice medewerkers

zoals ik al eerder op het forum gemeld ben ik al bijna 2 maand bezig om mijn alles-in-1 pakket werkend te krijgen. de tv en internet doet het prima maar de telefoon doet het dus niet.
de modem heeft een probleem met de provisioning.
nu hebben een aantal mensen diverse malen een ticket gemaakt en doorgestuurd naar de TD. de laatste ticket is 14 november aangemaakt.

omdat het probleem nog bestond heb ik vanavond maar eens gebeld.
na lang aandringen heb ik eindelijk een manager kunnen spreken. ben alleen zijn naam vergeten. hij meldde mij dat het ticket wat 14 nov. is aangemaakt dus niet goed is aangemaakt waardoor die niet in behandeling is genomen..... terwijl ik tussen 14 nov en nu diverse mensen van de klantenservice heb gesproken die mij vertelden dat de klacht in behandeling is genomen....... mij bekruipt nu sterk het gevoel dat de personen die ik gesproken heb niet wilde/durfde te vertellen dat deze ticket niet goed was en dat er nog niets aan gedaan is.

de manager beloofde mij om hier prio aan te geven. Dat heb ik helaas te vaak gehoord. ik heb ze tot vrijdag de tijd gegeven om dit probleem op te lossen. is het niet opgelost dan koppel ik alles af en breng ik het persoonlijk op het kantoor in groningen langs. dan zijn ze mij echt kwijt als klant.