Discussie: Blokvorming
Los bericht bekijken
  #22  
Oud 16 december 2008, 22:08
TVdigitaal's schermafbeelding
TVdigitaal TVdigitaal is offline
Ziggo 2e lijns DTV Support
 
Geregistreerd: 30 oktober 2008
Locatie: Ziggo
DTV: Allemaal
Berichten: 1.047
Standaard Ziggo heeft jullie informatie nodig...

Jullie bevindingen heb ik zelf bij de 360 op ons kantoor ook waargenomen alleen heb ik nog niet kunnen achterhalen waar de problemen vandaan komen. Heb wel het vermoeden dat er een bepaalde zender is die deze problemen veroorzaken. Helaas heb ik ze niet kunnen reproduceren.

Kunnen jullie de beelden beschrijven? Zie je net als ikzelf zag door het geblokte SD beeld een aantal frames van een HD kanaal? Zo ja welk HD kanaal? Hoe vaak heb je problemen? Heb je de problemen vaak als je na een bepaald kanaal kijkt?


Er zijn de laatste weken door ons geen wijzigingen gedaan maar wel door sommige programma aanbieders aan hun apparatuur. Heb dan ook het vermoeden dat ergens hier een oorzaak ligt mede omdat de problemen gebieds breed lijken voor te komen.

Jullie input is welkom en kan mij en mijn collega's helpen bij het reproduceren van de storing zodat we het kunnen oplossen.

Wel het verzoek om signaal problemen zoals oplopende BER en E48 niet in dit topic te plaatsen maar het alleen te beperken tot dit probleem: Mozaiekbeelden die op te lossen zijn met een powercycle.
__________________
Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met de collega's van Webcare.


Laatst gewijzigd door TVdigitaal; 16 december 2008 om 22:22