Los bericht bekijken
  #55  
Oud 16 december 2008, 22:07
AC's schermafbeelding
AC AC is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 juli 2007
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Geen klant meer.
DTV: Geen, alles weggegeven.
Berichten: 1.579
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Only4Ziggo Bekijk bericht
Ik trek jouw uitspraken absoluut niet uit het verband. Ik geef je ook geen ongelijk in het feit dat er gebrek is aan discipline en het nakomen van afspraken (zoals het terugbellen).

Je mag dan wel een betrouwbare bron hebben die jou verteld heeft dat het ICT volk daar broekpoepers zijn maar dan ga je wel enorm generaliseren. Want als ik jou nou vertel dat er wel degelijk specialisten aanwezig zijn met enorme know-how en inzettingsvermogen dan zal je het vast niet geloven. Helaas is het zo dat zwakke schakels binnen een bedrijf een enorme impact kunnen hebben op de hele gang van zaken. Dat heb je binnen elk bedrijf. Ik probeer hier geen punt te maken, dit is gewoon algemeen bekend.

Je zegt ook dat 'ze' nergens verstand van hebben. Als een medewerker ergens geen antwoord op weet dan kan hij ondersteuning vragen en deze weten de oplossing vrijwel altijd. Want je moet begrijpen, binnen een vrij gestandaardiseerde onderneming zoals Ziggo hoeft men geen computerspecialist te zijn om bij de 1ste lijn alle vragen te beantwoorden, voor alles is een standaard procedure en voor alle problemen zijn standaardoplossingen.
Als jij direct op het modem zit en de medewerker beweert van niet, dan bevindt je je in een ja/nee situatie, lieg jij? of liegt de medewerker?. En waar weten ze dan geen antwoord op als jij verteld dat je verstand hebt van computers en internet? En is het noodzakelijk dat hun verstand hebben van zaken waar een specialist zoals een monteur voor nodig is? Dan zou deze ook overbodig zijn.

Nogmaals, ik probeer hier geen punt te maken en is in geen geval een aanval op jouw uitspraken. Pure mening.
Als je als Ziggo kiest voor een non-skilled ( semi-skilled ) helpdesk (niet technisch georienteerd dus) dan moet je wel zorgen dat er mensen zitten welke juist niet in de ja/nee situatie terecht komen of die het weten om te buigen, een beetje communicatie skills heb je toch echt wel nodig op een helpdesk. Daarnaast vraag ik mij af in hoeverre de medewerkers goed op de hoogte zijn van de lopende issues binnen de dienstverlening. Als er toch meerdere (lees tien- misschien wel honderdtallen) meldingen uit een bepaalt gebied komen mag je verwachten dat dit algemeen bekent gemaakt wordt.

Zelf heb ik daar niets van gemerkt sterker nog het lijkt alsof ik helemaal niet gebeld heb....toch zeker al 3 maal, maar in het systeem sta ik domweg niet of zo lijkt het. Het zou Ziggo sieren als ze met een bericht naar buiten komen dat er onderzoek wordt gedaan naar alle meldingen vanaf begin december in H'dorp en omgeving. Daarmee zou een hoop frustratie bij velen afnemen, nu sta je als klant gewoon voor .

p.s. Ziggo lijkt wel in de zelfde valkuil als UPC te zijn gestapt... misschien eens met UPC bellen hoe ze dat 7 jaar geleden daar hebben opgelost.