Los bericht bekijken
  #54  
Oud 16 december 2008, 22:06
Only4Ziggo's schermafbeelding
Only4Ziggo Only4Ziggo is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 15 december 2008
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: Z3i
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jack-2007 Bekijk bericht
Ik respecteer jouw mening. Excuses als ik nogal fel overkom maar dat zijn de omstandigheden.

Je snijd wel een goed punt aan door de ja / nee situatie te noemen. Want dat is dus een onderdeel van het cirkeltje waar je als consument in terecht komt.

Nogmaals, het is niet mijn bedoeling jou als persoon aan te vallen, maar het ging mij zuiver om de argumenten. Maar daar is dit ook een discussie voor he ?

Gr. Jack
Precies, daar is een forum voor. Voel me ook niet aangevallen, het is prima om hier over te discussiëren. In de ja/nee situatie is het helaas zo dat de helpdeskmedewerker in de positie verkeerd om te bepalen wat er gaat gebeuren. Dit zijn toch nare situaties, vooral als je het absoluut niet eens bent met de diagnose die gesteld is door desbetreffende medewerker.

Zelf ben ik van mening (zoals overigens al eerder is gesuggereerd in een topic) dat Ziggo helpdeskmedewerkers vaak niet over de tools beschikken om de klant de informatie te geven waar ze op dat moment behoefte aan hebben. Een ergenis van vele medewerkers is ook de communicatie tussen 1ste lijn en 2e lijn. Ik kan je garanderen dat het nihil is! Ik heb vernomen dat er in enkele gevallen sprake is van enige feedback (terugkoppeling) op doorgezette problemen. Ik denk als dit punt grondig word aangepakt de klant een stuk wijzer is na een telefoontje en dat is wat we willen, zekerheid.