Los bericht bekijken
  #100  
Oud 16 december 2008, 15:39
She's schermafbeelding
She She is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 december 2008
Locatie: Hoofddorp Multikabel
Ziggo Internet: Z3
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tim van den ban Bekijk bericht
" Want op de Wii gaan spelen (zoals ik gisteren geopperd kreeg van de helpdesk) is geen optie "

Het is precies die arrogantie waar ik zo'n probleem mee heb. Ik betaal Wodanver 65 euro in de maand voor internet. Als ik op mijn Wii wil spelen of niet, maak ik zelf uit. Heb ook een Playstation 2, heb ik ook geen zin in. Ik heb afspraken en wordt uit mijn gilde geschopt als ik te lang niet meedoe. Klinkt als aangenomen werk maar zie het als voetbaltrainen: als je nooit komt trainen wordt je ook op de reservebank gezet.
Ik denk dat hij een grapje maakte, had ik er even bij moeten zetten (heb ik er nu wel bijgezet). Niet het soort grapjes waar je vrolijk van wordt onder deze omstandigheden, maar ik denk dat hij een beetje moe van mijn gedram werd.
Volgens mij leest hij hier mee trouwens. Meneer td?

Citaat:
" het probleem voor het eerst in het systeem bekend was sinds de 12de."

Mijn klacht stond vanaf de 9e en lag bij TD. Wederom 1 + 1 is een probleem dus.
Dat las ik inderdaad en daar schoten mijn wenkbrauwen ook van omhoog.

Citaat:
Finale... wat speel je ? CS en DoD doen het bij mij wel. Beetje sippe ping maar wel te doen (40-50). Dat speel ik nu uit frustratie. Ga wel vaak dood want heb het de laatste keer gespeeld toen 1.6 net uitkwam maar ach.....
Ik speel Unreal Tournament. Ik kan wel gewoon connecten naar de servers en mijn ping is ook redelijk (instabiel maar speelbaar), maar de pl is verschrikkelijk. Ik zie de tegenstanders vaker niet dan wel, idem met mijn medespelers, de wapens en de schoten die ik afvuur of opvang, etc etc.

Laatst gewijzigd door She; 16 december 2008 om 15:49