Los bericht bekijken
  #98  
Oud 16 december 2008, 15:17
She's schermafbeelding
She She is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 december 2008
Locatie: Hoofddorp Multikabel
Ziggo Internet: Z3
Berichten: 18
Standaard

Hier nog een Hoofddorpse gebruiker met enorme packet loss. Ik heb vanaf vorige week woensdag dagelijks gebeld. Kon dankzij de PL een halve finale niet spelen en het ziet ernaar uit dat ik a.s. zondag de finale ook niet kan spelen.

Uiteraard begon de helpdesk bij mij ook met te vertellen dat ik mijn modem moest resetten. Het hielp (uiteraard) niets. En dat ik mijn router er tussen uit moet halen (dat heb ik jaren geleden al gedaan) en mijn wireless na moest kijken (ik gebruik geen wireless). Ik heb de 11de de gegevens van de Node doorgegeven waar het probleem begint. De medewerker heeft het keurig opgeschreven (maar daar is het blijkbaar ook bij gebleven). Hij zei nog dat hij al een meneer aan de telefoon had gehad die wow speelt en die zei dat het probleem bij "talia" ligt. Ik vertelde hem dat Telia een Zweedse provider is en dat het probleem niet daar ligt, maar bij hun eigen backbone.

De eerste dagen dat ik belde was er steeds geen probleem bekend bij de helpdesk. Pas vrijdag (12de) werd mij gemeld dat het inderdaad een bekend probleem was, maar men geen idee had hoe lang het zou gaan duren. Een soortgelijk probleem duurde al drie maanden in een andere gemeente, volgens de helpdesk medewerker...

Gisteren kreeg ik per ongeluk iemand van de technische dienst aan de telefoon toen ik de helpdesk weer belde. Die verzekerde me dat alles opgelost zou zijn zodra ik mijn modem had gereset omdat ze in mijn wijk aan het werk zouden zijn geweest. Ik verzekerde hem dat dit niet zou helpen. Pas toen hij hoorde dat het om gamen gaat begreep hij dat ik in dit geval gelijk had. Hij meldde dat men ermee bezig was en het probleem voor het eerst in het systeem bekend was sinds de 12de. Terwijl ik de 10de en de 11de al heb gebeld en storingsformulieren in heb gevuld.
De meneer gisteren zei wel dat ik een deel van het abbonementsgeld terug kan krijgen als ik het klachtenformulier invul nadat alles weer werkt. Dat is prettig, maar het gaat me niet om het geld. Het gaat mij erom dat ik jaren train en nu mijn clan de finale moet gaan spelen ik niet mee kan spelen.

Ik blijf ze sowieso dagelijks bellen. Hopelijk helpt het en willen ze graag van die lastpakken uit Hoofddorp af. Want op de Wii gaan spelen (zoals ik gisteren geopperd kreeg van de helpdesk) is geen optie. Voor de duidelijkheid, dat laatste was denk ik een grapje van de td meneer. Volgens mij leest hij hier mee(?), want hij vertelde dat er een forum was waar meer mensen uit dezelfde omgeving met hetzelfde probleem kampen.

Laatst gewijzigd door She; 16 december 2008 om 15:30