Los bericht bekijken
  #97  
Oud 16 december 2008, 14:55
Akos's schermafbeelding
Akos Akos is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 december 2003
Locatie: 2133 Hoofddorp/Multikabel
Ziggo Internet: Alles-In-1 Extra - WebStar Scientific Atlanta
DTV: Panasonic TU-DC40RD en CI+ module
Berichten: 97
Standaard

Hehe, ik voel met je mee, Tim. Maar ik kan me wel voorstellen dat "omleiden" makkelijker gezegd is dan gedaan. Ik las in een van de andere topics dat die router een behoorlijk centraal doosje is (om het maar oneerbiedig te zeggen) in het netwerk van Ziggo, dus dat omleiden gaat niet zo maar.

Mijn vrouw belde me vanmiddag ook al op dat het netwerk d'r uit lag, maar nog terwijl we aan het praten waren, was het al weer terug. Ik HOOP dat het geholpen heeft, maar ik kan een beetje moeilijk aan mijn vrouw vragen of ze mijn tests wil uitvoeren.

Het is mooi dat MGV wel contacten heeft bij de TD. Misschien moeten we voortaan hier maar posten, in plaats van Ziggo bellen

Ik heb ook meerdere keren gebeld, meerdere keren gemaild, en iedere keer alsof ik het probleem voor het eerst heb gemeld. Nog tot op de dag van vandaag is er geen groepsstoring voor Hoofddorp (e.o.), en moeten we uit gaan van informatie die we hier op een forum van elkaar te horen krijgen. Daarnaast krijgen we nog kruimeltjes van welwillende Ziggo medewerkers die hier ook posten, maar ook nooit fatsoenlijk uit de doeken doen wat er nou gaande is (kan ik wel inkomen hoor, door hier te posten kan je potentieel je baan op het spel zetten). Maar het is tenenkrommend om te zien hoe slecht Ziggo's communicatie is.