Los bericht bekijken
  #196  
Oud 16 december 2008, 14:12
Magic's schermafbeelding
Magic Magic is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 december 2008
Locatie: Hoofddorp Multikabel
Ziggo Internet: alles-in-1
Berichten: 11
Standaard

Net de HD Ziggo eindelijk aan de lijn gehad.

Hij wilde een monteur sturen met de restrictie, dat als alles bij mij thuis goed werkte, ik de kosten van de monteur moest betalen. Nou daar bedank ik voor!

Als alles 's-morgens om 05.00 uur goed werkt en na verloop van de dag de download steeds lager wordt, dan is er echt niet mis bij mij thuis.

De HD medewerker toch geprobeerd te overtuigen dat het een netwerkprobleem is en dat hij het moet opschakelen.

Hij was overigens niet bekend met het probleem "postcode 2134". Er zitten zo'n 50 HD medewerkers dus zou dat kunnen. Je vraagt je wel af waarom ze niet in staat zijn, als meerdere klanten met hetzelfde probleem bellen, de meldingen kunnen koppelen. Leek nu wel weer of ik de eerste ben die het probleem meldt. Hem ook verteld dat ik met name van de EWEKA newsserver een zeer lage downloadsnelheid tot wel 's-avonds 200 kbs/sec.

Ik heb hem ook verteld over de uiteenlopende resultaten van een speedtest ( http://speedtest.bbned.nl ) Soms 700 kbs en dan weer 20000 kbs om vervolgens weer af te zakken naar 12000 kbs/sec. Hij vroeg mij om dit ook te testen in de "veilige modus" en dan de resultaten door te geven. Ik zal kijken of ik hier nog zijn in heb.

Ik zie het allemaal wel. Ik bel morgen maar weer met de HD van EWEKA.


Een moedeloze Ziggogebuiker!