Los bericht bekijken
  #103  
Oud 16 december 2008, 13:34
spiffi's schermafbeelding
spiffi spiffi is offline
Member
 
Geregistreerd: 15 december 2008
Locatie: Beverwijk Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1-Plus Motorla SBV5121E + Netgear WTR2000 300N+
DTV: Samsung DCB B270R en Humax IR fox C 2x Samsanung LCD HD(r) 100hz
Berichten: 50
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BenJ Bekijk bericht
Na lezing op dit forum kan ik me idd voorstellen dat de nodige twijfels je bespringen. Bedenk wel natuurlijk dat hier de negatieve kanten behoorlijk overheersen. Maar....
Wij hebben, ook als gebruikers vereniging, totaal geen idee wat er allemaal WEL goed gaat. Zowel in het negatieve als in het positieve trekt Ziggo zich in de schulp terug en verstrekt uiterst mondjesmaat informatie.

We zien en horen dat het beter lijkt te gaan en dat het aantal problemen lijkt af te nemen. Echter zien we dat er nog een fors aantal "oude" problemen open staat en dat er "nieuwe" problemen ontstaan.

Ik durf op dit moment echt niet te zeggen hoe groot de kans is dat je aanmelding probleemloos zou verlopen. Dus....
Ja klopt! Ik heb 2 jaar geleden bij aanmelding veel problemen gehad. Toen dat was verholpen hebben ze het (na aandringen) goedgemaakt met een periode van 3 maanden extra gratis internet. En alles werkt tot de dag van vandaag prima!!

Ik ga binnenkort ook over op een alles in 1 pakket plus. Ik hoop dat alles goed gaat (en ik zoals beloofd ook niet extra ga betalen voor de extra decoder met smartcard en standaard DTV). Maar ik hoe goede hoop. Zal kwaad worden als er weer van alles fout gaat, maar ales dan alles goed is...dan ZAL IK DAT ook zeker melden......
Ik zal tussentijds nog wel reageren op zaken hier....en kom zeker ook terug met miujn eigen verhaal.....ik verwacht aan het einde van het jaar over te gaan naar de alles in 1 plus (heb nu tv en int).