Los bericht bekijken
  #96  
Oud 16 december 2008, 13:12
Tim van den ban's schermafbeelding
Tim van den ban Tim van den ban is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 december 2008
Locatie: Zwanenburg/Multikabel
Ziggo Internet: alles in 1 extra/Motorola
Berichten: 118
Standaard

Dank je Cees

Maar wat ik niet begrijp, en corrigeer me alsjeblieft als ik me vergis, is dat het uit alle berichten die naar hen verzonden zijn (ik heb er zelf wat pathpings liggen naar verschillende sites omdat ze eerst mijn gameserver de schuld gaven) zo duidelijk is waar het probleem ligt (namelijk een node die onder Ziggo beheer valt) maar dat vervolgens niemand gewoon meteen de routes omgooit en DAN gaat kijken wat er scheelt, inplaats van de mensen als een soort testkonijnen nog langer over die node te leiden.

Ik voel me nu net een lot uit de loterij: Jij bent gekozen als de gelukkige winnaar van nog een paar package loss want jij moet wachten !!! Toen ik dit tegen de mevrouw van de helpdesk zei werd ze boos op me want dat had ze niet gezegd toen ze zei dat ik nog maar even geduld moest hebben.

Ik begrijp best dat het vervelend is, maar dit is de 9e (uitroepteken) gemeld aan ze waarna ze het de 15e oppakken en dan nog over de rug van de gebruiker de boel gaan uitzoeken. Vervang die node, re-route het verkeer voor een paar dagen. Je kan me niet vertellen dat er geen reserve capaciteit is (want dat zou wel heel erg zijn). Mij hoor je niet als ik een down van 15 heb voor een paar dagen, maar zonder package loss. Ik blijf wel zeuren als ik een down van 20 heb maar package loss waardoor ik de helft van mijn dingen niet of nauwelijks kan doen ?

Reactie van de TD bleef uit op deze vraag. Ze bellen niet, ik krijg ze niet aan de telefoon, niets. Een simpel "sorry meneer, maar die technische mogelijkheden hebben we niet" was voldiende geweest maar ook dat blijft uit. Jammer...

Even ter verduidelijking. Ik ben weliswaar 40 (auw) maareen enorm emotioneel mens. Dus als ik emotionele reacties schrijf, dat klopt. Ik heb niet veel verwachtingen van het leven, ik ben heel makkelijk en hoef niet wat een ander heeft (want ik heb een wereldvrouw en kanjers van kinderen, rest is niet belangrijk). Maar datgene waar ik voor betaal, dat wil ik graag opgelost hebben. Enkele dagen geleden was er nog niemand die dit probleem fatsoenlijk bij de helpdesk had gemeld. De 9e was de eerste escalatie naar de TD, die was van mij. Meerdere malen heb ik nog zelf gebeld want ik zou gebeld worden als ze gingen beginnen. Ik wacht nog steeds. Daar wordt ik dus heel erg giftig van, dat is in mijn ogen onrecht. En ja, ik ben een moraalridder dus dan gaan de stoppen door. Dus mijn welgemeende excuses als ik hiermee mensen kwets die per ongeluk in de line of fire terecht komen. Ik mikte niet op hen, maar op anderen die zich achter hen verschuilen.
__________________
Cthulhu for World Domination