Los bericht bekijken
  #45  
Oud 15 december 2008, 19:24
Tim van den ban's schermafbeelding
Tim van den ban Tim van den ban is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 december 2008
Locatie: Zwanenburg/Multikabel
Ziggo Internet: alles in 1 extra/Motorola
Berichten: 118
Standaard

Ik had vertrouwen in Ziggo, helaas ik moet nu mijn vertrouwen intrekken. Mijn probleem is nu naar het schijnt opgelost voor IJmuiden, maar niet voor mij. Ik bel de helpdesk, leg voor dat ik gebeld zou worden door de TD voor de 14e. Is niet gedaan. Ik vraag dus netjes en beleefd om de 2e lijn en krijg ze niet aan de telefoon want alhoewel de mevrouw ze net nog sprak, als een donderslag bij heldere hemel zijn ze er niet als ik ze wil spreken.

Dat is dus geen service Only4Ziggo, het spijt me. Ik heb mijn nummer achtergelaten, maar weet zeker dat ze me niet gaan bellen.

Overigens is het lastig. Ik heb gevraagd of ze mij ook over een andere route kunnen sturen naar mijn gameserver, en niet meer over de hub des doods, zelfs dat is teveel gevraagd, of teveel gevraagd om uit te leggen waarom dat niet kan.

Slechte beurt voor Ziggo, morgen laatste dag en anders een andere ISP en een schadeclaim bij Ziggo voor het overzetten van telefoon, alle belkosten, mijn WoW abonnement voor deze maand dat ik dankzij hen niet kan gebruiken en wie weet ga ik eens kijken of ik ergens nog wat meer publiciteit kan vinden. Ik schijn in de klas gezeten te hebben bij iemand van de radio (presentratrice) en politicus die iets doet met tarieven, mededinging etc etc. Komt vast goed....ik ben nu echt pisnijdig....
__________________
Cthulhu for World Domination