Discussie: Vraag: Eurosport HD valt vaak weg...
Los bericht bekijken
  #10  
Oud 15 december 2008, 17:12
deniche8's schermafbeelding
deniche8 deniche8 is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 september 2007
Locatie: Enkhuizen
Ziggo Internet: Z1 alles in 1
DTV: Humax HDR5050C
Berichten: 34
Standaard Zelfde probleem

Ik heb hetzelfde probleem met Eurosport HD en de H360R.
Echter, ook National Geographic en zelfs het playboy kanaal vallen hier regelmatig weg. Vaak is het beeld dan gescrambeld en blokkerig. Ook krijg ik de laatste week veel problemen met het wegvallen van het geluid.

Ik krijg eerst een paar tellen een hoge pieptoon, vervolgens wordt het beeld even zwart en daarna komt het beeld terug; het geluid niet.
Maar ik heb ook een periode gehad dat de decoder zomaar uitging zonder enige aanleiding. Ik heb hierna alle afstandsbedieningen uit het zicht gelegd maar ook toen bleef dit probleem zich voordoen.

Naast het feit dat het signaal van genoemde zenders niet helemaal super is zou Samsung ook met een update moeten komen van de decoder.
Ik heb ze hier ook al over gemaild.
Ook met de reden dat er bij bepaalde kanalen niet standaard voor DVB ondertiteling wordt gekozen. Er zijn echter ook decoders die deze vorm van ondertitelen standaard aankiezen. (ook samsung decoders).
Wanneer je dus regelmatig je decoder moet resetten moet je ook op die kanalen weer handmatig de juiste ondertitels kiezen.

Tijd voor verandering op twee fronten als je t mij vraagt.