Los bericht bekijken
  #39  
Oud 15 december 2008, 16:52
Jack-2007's schermafbeelding
Jack-2007 Jack-2007 is offline
Member
 
Geregistreerd: 9 februari 2008
Locatie: Kleine Sluis
Ziggo Internet: Powerbundel
Berichten: 45
Standaard

Even naar only4ziggo, als meerdere medewerkers telkens maar weer beweren dat het probleem in de router zit, wat niet kan want dan zou ik twee defecte routers moeten hebben van circa 200 euro de stuk) en ik voor de zoveelste keer bel terwijl ik direct op de modem zit (anders kunnen ze weer niets) en dan nog glashard zeggen dat de storing in de router zit (let op, ik had hem er tussen uit !!) dan vind ik de kwaliteit ver onder de maat !

Als ik dan verklaar dat de pc nu wel rechtstreeks aan de modem zit wordt het vanzelfsprekend stil en wordt ik (niet) teruggebeld en de storing word doorgegeven naar de TD (zijn kennelijk net even een weekje weg of zo)

Na bijna 3 maanden ben ik de gene geweest die dan telkens weer belde en je kan je hele verhaal weer opnieuw vertellen / doen. Wilt u even meten ? Nee, want dat heb ik al 100.000 keer gedaan. Wordt dat dan niet geregistreerd ? nee, waar doe ik dan al die metingen voor als er geen ene ... mee gebeurd ?

Die opmerking van broekepoepers slaat op het ict volk wat daar rondloopt, goedkope schoolverlaters zonder enige ervaring. (dat weet ik uit zeer betrouwbare bron) Een ervaren ict-er is te duur. Ook het kaliber van een monteur kan beter, als ik tot 2x toe er een krijg die niet zijn wachtwoorden etc op de pc wil intikken omdat hij pc's maar ondingen vind... NOU VRAAG IK JE !

Kortom, als je de helpdesk belt kom je in een ronde kamer waarin ergens in de hoek volgens hun de oplossing ligt. Zo kun je het omschrijven. Je komt nergens en je klacht verdwijnt in het digitale archief die toch niet bijgehouden word.

De enige hoop voor ons gebruikers is dat zoals hierboven beschreven werd dat de markt open gaat, en als ze hier komen voor glasvezel graaf ik zelf nog de geul ! Ik hoop er maar op dat we straks meerdere keuzes hebben want je staat nu met de rug tegen de muur.

(dit was overigens meer kilobyte dan je net beschreef.)