Los bericht bekijken
  #33  
Oud 15 december 2008, 15:18
Tim van den ban's schermafbeelding
Tim van den ban Tim van den ban is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 december 2008
Locatie: Zwanenburg/Multikabel
Ziggo Internet: alles in 1 extra/Motorola
Berichten: 118
Standaard

Ben het deels met je eens, zoals je gezien zal hebben heb ik het ook over "zogenaamde". Alleen doorvragen naar iemand met meer verstand van zaken, dat werkt helaas niet. Want die krijg je gewoon niet aan de lijn helaas.

Dat is in mijn ogen ook het grootste makke. Voor zowel de klant als de Ziggo medewerkers zelf. Als ik iets ervaar en de helpdesk "snapt" het niet, is het soms makkelijker en beter om te spreken met iemand die het wel "snapt". Want dat maakt het voor die persoon, die het waarschijnlijk op moet lossen ook een stuk handiger.

Maar ik ben van mening dat veel helpdeskers het best snappen, alleen het niet mogen of de tools er niet voor hebben om verder te kijken. Frustratie voor de klant, frustratie voor de medewerker die graag wil maar niet kan.

Ik ben in ieder geval qua vriendelijkheid niet ontevreden. Alle onvriendelijkheid die ik heb meegemaakt kwam vaak door mezelf omdat ik op dat moment te pisnijdig was om me in te houden. En zelfs dan bleven ze nog relatief correct tegen me. Dus daar ga ik niet over zeuren. Snelheid JA, vriendelijkheid NEE. Als je zelf op 3 december iets constateert. Even wacht, op 5 December belt, en vervolgens staat je issue op 9 December pas geescaleert naar de TD (omdat je nog 3 avonden opnieuw gebeld hebt) dan vind ik dat persoonlijlk wat jammer. Zal wel zo horen, maar ik zie niet in waarom. Niet de schuld van de medewerker denk ik, eerder van het beleid waarmee klachten in hokjes worden gestopt van belangrijk naar minder belangrijk. Terwijl we allemaal weten dat iedere klacht belangrijk is. het is namelijk niet geleverde service.
__________________
Cthulhu for World Domination