Los bericht bekijken
  #3  
Oud 15 december 2008, 15:04
Tim van den ban's schermafbeelding
Tim van den ban Tim van den ban is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 december 2008
Locatie: Zwanenburg/Multikabel
Ziggo Internet: alles in 1 extra/Motorola
Berichten: 118
Standaard

Ik heb er niet eerder acht op geslagen want ik zit in het "Hoofddorp - Haarlemmermeer - IJmuiden" probleem dus om me heen zijn heel veel mensen met problemen. Ik dacht misschien dat het iets kon helpen voor de Ziggo mensen om onze problemen sneller te kunnen localiseren, dus vandaar mijn vraag.

En omdat ik zag dat anderen gingen kijken bij hun modem, dacht ik ik kijk ook even. Het was 35k op 600k correctables geloof ik.

ik kom niet aan de instellingen. Wat ik alleen vreemd vind van het ene MAC adress is dat het static is ? Ik heb geen static adres, ik heb kabel. Er is een reparateur bij me geweest maar je zou verwachten als die mijn connectie fatsoenlijk wil gebruiken dat hij ook het dynamische stukje zou checken en niet statisch in gaat loggen. Dat zegt namelijk niets over MIJN connectie maar over die van hem lijkt me... de stroom is er vandaag weer afgeweest dus ik check vanavond.

Enfin, als het niet erg is dat die dingen er zitten dan zal het wel. Ik wacht verder, nog twee dagen..... en iets over de firmware ? Kom ik ook niet aan maar ik begreep dat die automatisch geupdate zou moeten zijn. Stroom is er langer dan 8 uur afgeweest afgelopen week.
__________________
Cthulhu for World Domination