Los bericht bekijken
  #31  
Oud 15 december 2008, 11:50
marcedwin's schermafbeelding
marcedwin marcedwin is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 28 mei 2008
Locatie: Zeist - Used to be Casema
Ziggo Internet: Connect Max & Play Start / Ubee WiFi ellende ding van Ziggo / Mobiel Ruim 4G
DTV: Humax iPVR-9200C / Samsung 2333HD met CI en daarin Alphacrypt Classic / Samsung DCB-9401R / Horizon
Berichten: 447
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jam Bekijk bericht
ziggo was er anders als de kippen bij toen ook Marc Marie Huybrechts begon te klagen over ziggo,in de wereld draait door.
hij kon direct bellen naar "een speciaal nummer"
ziggo is dus wel degenlijk heel gevoelig voor NOG meer negatieve reclame.
Hoe DOM kan je zijn als bedrijf. Deze aktie demonstreert overduidelijk dat Ziggo geleid wordt door personen die TOTAAL niet weten waarmee ze bezig zijn en die geen gestructureerd plan hebben.

In één van de best bekeken TV programma's van Nederland zit een bekende Nederlander die is even goed de frustratie van ons allen verwoord. En dan binnen 20 minuten heeft hij al hulp.

Hoe denken ze nu dat wij ons (die nog veel meer te klagen hebben en dat o.a. op internet doen) voelen. Deze aktie heeft mij zwaar geirriteerd. Dit zou voor mij de druppel zijn om bij Ziggo weg te gaan. Maar helaas is het in Nederland momenteel (volgend jaar gaan er dingen veranderen) zo geregeld dat je geen keuze hebt. Waar moet ik dan mijn (hd)-tv halen en stabiel internet? KPN? Laat me niet lachen. Satelliet? Ik mag geen schotel aan de muur plaatsen.

Ziggo, begrijp je wat ik bedoel?

Als er straks andere aanbieders komen (die gewoon van hetzelfde netwerk gebruik maken, dus er verandert geen dr*l) stap ik over. Alleen al om niet meer naar die domme website te moeten en me niet meer aan je te irriteren.
__________________
Wie gaat er mee op wereldreis ?
Ik heb een waanzinnig idee, maar heb wel sponsoren nodig.