Los bericht bekijken
  #29  
Oud 15 december 2008, 11:30
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.972
Standaard

Ik begrijp de frustratie wel van mensen.

Zelf heb ik gelukkig op dit moment geen problemen met internetsnelheid, werkt telefonie eigenlijk gewoon altijd en heb ik ook met digitale TV nu geen problemen meer.

Alleen de facturatie klopt nog steeds voor geen meter (er wordt echt veel te weinig geïncasseerd) en het akkefietje met het twee weken niet kunnen opnemen met de Cisco en Siemens PVR toont maar weer eens aan dat bij Ziggo op dit moment echt alleen uitslaande branden worden geblusd maar geen structurele oplossingen komen.

Weet ook uit ervaring dat het mailformulier op Ziggo.nl compleet nutteloos is: je krijgt twee maanden later een antwoord wat niet op je vraag slaat en waarop je niet kan replyen.
Bellen kost altijd minimaal 15 minuten wachttijd en soms een verbroken verbinding en het oplossend vermogen van de helpdesk is nihil.

Kortom: als alles werkt wees gelukkig en verander vooral niets in je pakket. Heb je een storing of wil je pakketwijzigingen: fingers crossed en veel sterkte als het fout gaat.

Heb dezelfde ervaring jaren bij UPC gehad, maar daar gaat het nu stukken beter. Dat biedt hoop dat ook Ziggo hieruit kan komen, maar UPC heeft het 2-3 jaar gekost. Dus ook bij Ziggo zal het niet snel gaan vrees ik.