Los bericht bekijken
  #25  
Oud 15 december 2008, 00:14
Jam's schermafbeelding
Jam Jam is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 7 juli 2008
Locatie: MK NH 1761ck
Ziggo Internet: alles in 1 extra Ubee [nieuwe type]
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 481
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BenJ Bekijk bericht
Dat open staan van Ziggo is nogal betrekkelijk. Het wordt weliswaar met de mond beleden, maar we zien daar erg weinig van terug. Net zoals in Radar zijn het toch min of meer politiek correcte antwoorden. Meer bedoeld om Radar tevreden te stellen. Ons inziens zou de klant tevreden moeten worden gesteld. Radar gaat daar ook nooit verder op door.
Aan de andere kant zie je dat ook het management binnen Ziggo zichzelf min of meer tevreden stelt met de uitkomsten van de statistieken. Met zo'n dikke 3 miljoen klanten waar je misschien wel zo'n 10 miljoen diensten aan levert en bv. met 10.000 klachten behaal je toch een fraaie 1 promille als "score". En dan moeten die klachten wel als zodanig tot het ticketing systeem zijn doorgedrongen.

ziggo was er anders als de kippen bij toen ook Marc Marie Huybrechts begon te klagen over ziggo,in de wereld draait door.
hij kon direct bellen naar "een speciaal nummer"
ziggo is dus wel degenlijk heel gevoelig voor NOG meer negatieve reclame.

een modem reset vragen ze mij niet meer,maar dat is omdat ik nu zeg "stuur daar maar een monteur voor"
want die modem is niet van mij,en wettelijk gezien mag ik geen technische handelingen verrichten aan een apparaat van een bedrijf,als particulier zijnde.
want als ik iets stuk maak kan ik het betalen of ben ik mijn borg kwijt.
doe het zelf installatie?! ja daar heb ik voor getekend,en voor het risico "tijdens" die installatie dus ook,maar voor technische handelingen in geval van storingen dus niet...

dus ook al ligt het aan de modem,dan gaat het praatje "als de storing bij u zit moet u de monteurs kosten betalen" dus ook niet op.
die modem is namelijk niet van mij.

en dan blijkt een modem reset ineens helemaal niet nodig te zijn...
en als er een monteur komt wil ik dat die zijn bevindingen ook voor mij op officieel ziggo papier zet,en een handtekening plaatst.

nog een tip: als je zelf naar ziggo belt mag je het gesprek gerust opnemen,thuis mag je opnemen wat je wilt,dat is namelijk in je eigen privacy.

NB:
dit is dus een constructieve bijdrage gericht aan de ontevreden gebruikers.