Los bericht bekijken
  #24  
Oud 14 december 2008, 22:49
Jack-2007's schermafbeelding
Jack-2007 Jack-2007 is offline
Member
 
Geregistreerd: 9 februari 2008
Locatie: Kleine Sluis
Ziggo Internet: Powerbundel
Berichten: 45
Standaard

@ hutspot

Welke cijfers ? lees dit forum maar eens goed door en kijk eens op andere forums. Doe maar eens wat google en daar heb je de bron. Ik vind het overigens een beetje een bijdehand opmerking alsof je wilt zeggen dat er eigenlijk niets aan de hand is. Ik kan me niet aan de indruk ontrekken dat je een medewerker van Ziggo bent op deze manier !

Overtrokken, nee zeg ik resoluut. Er zijn grote problemen waar kennelijk niets mee gedaan wordt. Als dat wel gebeurd dan heeft Ziggo er kennelijk geen boodschap aan dat te publiceren op hun "er zijn bijna geen storingen" site.

Noord Holland zit vol met klachten. En inderdaad, het frustrerende is dat er niet naar je geluisterd wordt of met een kluitje in het riet wordt gestuurd.
Helaas is er geen goed alternatief, anders was ik allang al overgestapt. Maar toch ben ik aan het kijken voor ADSL, dan maar 8 mbit, maar deze is dan wel stabieler dan de bende die ik nu heb.

Het punt waar het hier werkelijk om gaat is dat Ziggo het verdomd om klantvriendelijk te zijn en je problemen daadwerkelijk goed te registreren, je loopt elke keer tegen een muur op als je weer zo'n slecht opgeleid medewerkertje krijgt van een helpdesk die maar wat in de ruimte lult.

Daarom zeg ik, ik ga liever weg bij Ziggo en zoek een minder groot abbo, dan dat ik zo'n bedrijf nog langer ga spekken.