Los bericht bekijken
  #21  
Oud 14 december 2008, 21:59
Cybermania's schermafbeelding
Cybermania Cybermania is offline
Member
 
Geregistreerd: 7 december 2008
Locatie: @Home / Ziggo - Assen
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Humax
Berichten: 33
Standaard

Dat webformulier probleem ken ik. Zo heb ik al een aantal keren gezegd dat ik gecompenseerd wil worden voor de talloze telefoontjes naar de "help"desk en de maanden dat mijn telefoonverbinding niet of nauwelijks werkte.

Nu paar weken later nog steeds niets van gehoord...

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Akos Bekijk bericht
De problemen doen zich ook niet voor in het @home gedeelte van het Ziggo netwerk. Ze spelen zich nu vooral af in het Multikabel deel.

Ik was tot een paar weken geleden ook een tevreden gebruiker, maar dat kwam omdat ik de helpdesk niet nodig had. En dat is voor de meesten hier ook het zere punt: Tuurlijk kunnen er dingen gebeuren waardoor iets niet werkt; dat gebeurt overal. Fact of life, en is mee te leven. Maar de manier waarop Ziggo met problemen om gaat, daar slaan de meeste mensen van op tilt. Een helpdesk die slecht bereikbaar is, helpdeskmedewerkers die je met een kluitje in het riet sturen, en als ze dan niets meer kunnen verzinnen, roepen dat ze het met "de technische dienst" gaan opnemen, waarna je er vervolgens niets meer van hoort. De volgende keer dat je ze belt mag je weer van voren af aan beginnen, en is het net alsof je de keer ervoor niets gemeld hebt! Mailen naar ze is onmogelijk, en het webcontact formulier wordt ook niet gelezen. Ik heb drie keer dat ding ingevuld, en een paar dagen daarna ben ik gaan bellen. GEEN van mijn mails waren aan mijn profiel gelinkt, verontschuldigde de medewerker zich aan mij.

Oh, en ALS je dan eens een email terug krijgt, is het één zinnetje, met als afzender noreply@ziggo.nl (of noreply@casema.nl). Zo kom je dus nergens.