Los bericht bekijken
  #36  
Oud 14 december 2008, 14:26
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.462
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door essel032 Bekijk bericht
Ik heb tot eind september bij Ziggo, vroeger Multikabel, nummermelding op mijn oude Chicago 440 c gehad.
Daarna heb ik steeds de mededeling externe oproep gezien en kan ik ook niet meer zien wie er gebeld heeft. Ik baal ervan, zo jaag je mensen wel op kosten. Ik belde de helpdesk en ook ik kreeg de mededeling, nooit eerder gehoord mevr. het ligt aan uw telefoon. Toen ik zei dat de oroepen nog te zien waren zei hij ook dat het onmogelijk was, FSK is altijd geweest. Koop maar een andere foon dus.
Ik erger me groen en geel aan dit soort praktijken.
Als het vroeger wel gewerkt heeft en nu niet meer, dan staat of je nummermelding uit in de centrale, maar dat is iets wat de helpdesk zou moeten kunnen zien of aanzetten, of je telefoon is gewoon stuk gegaan.

Kun je niet proberen om een andere telefoon van iemand te lenen (waarvan je weet dat die wel werkt) en kijken of die het wel doet ?

Doet die het ook niet terwijl hij het bij die ander wel doet (op de kabel) dan zou het aan je aansluiting kunnen liggen. Anders is het toch je telefoon. Je hebt ook niet meerdere telefoons tegelijk aangesloten die de lijn dempen ?

In de centrale is in september niets omgeschakeld of zo, dus het verschil tussen DTMF en FSK zoals Excalibur beschrijft is voor jou niet van toepassing omdat het wel gewerkt heeft bij Ziggo/Multikabel voor september schrijf je.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....