Los bericht bekijken
  #26  
Oud 14 december 2008, 09:06
dikke711's schermafbeelding
dikke711 dikke711 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 november 2008
Locatie: Maastricht/@home
Ziggo Internet: Z2
Berichten: 5
Thumbs down

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door murphy Bekijk bericht
Oke ik weet het niet slim maar heb voor de derde keer een poging ondernomen om mij aan te melden voor het alles in één pakket van Ziggo.

Nadat ik had aangegeven dat het al twee keer eerder misgegaan was werd mij verzekerd dat het dit keer echt ging lukken.Toen ik na een week nog geen schriftelijke bevestiging had gehad maar weer eens gebeld met de klanten service na ruim een half uur gewacht te hebben kreeg ik te horen dat er ook dit keer geen order van mij bekent was.
De medewerker van de klanten service kon zich goed voorstellen dat ik het niet nog eens wou proberen.
Op schriftelijke vragen waarom het mij maar niet lukt om mij aan te melden wordt niet gereageerd.

Ziggo stop met adverteren als jullie toch niet instaat zij om nieuwe klanten aan te nemen.

Wat herkenbaar allemaal, vul i.p.v. jullie naam mijn naam in en het verhaal klopt van A tot Z. Sinds augustus wacht ik op een telefoon aansluiting en digitale tv. Ontelbare malen met de helpdesk gebeld waar arme bijna niks wetende part-time- studenten of herintreders zitten die de hele lading over zich heen krijgen.
10-12 kreeg ik plots een reactie op een klacht die ik via de site in oktober had verstuurd........een noreply bericht, of ik wilde aangeven welk alles in 1 pakket ik dan wilde hebben.......
Ziggo, als je echt klanten wil hebben doe dan de moeite om even contact op te nemen met je klanten. Het eeuwig blijven roepen "wij lossen het voor u op" zet geen zoden aan de dijk. Wel vrolijk verder blijven adverteren dat ze klanten willen hebben.
Probleem is nu dat opzeggen ook niet zo 1 2 3 geregeld is. Ik wil graag terug naar KPN maar zie maar eens alles op te zeggen. Ik moet producten gaan opzeggen die ik nooit heb gehad....ben benieuwd hoe dat met de producten gaat die ik inmiddels wel heb maar volgens ziggo niet.......