Los bericht bekijken
  #4  
Oud 13 december 2008, 21:06
Akos's schermafbeelding
Akos Akos is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 december 2003
Locatie: 2133 Hoofddorp/Multikabel
Ziggo Internet: Alles-In-1 Extra - WebStar Scientific Atlanta
DTV: Panasonic TU-DC40RD en CI+ module
Berichten: 97
Standaard

Sterke woorden, zo'n actiegroep, maar je vangt denk ik meer vliegen met stroop dan azijn. Overigens bestaat er al een actiegroep, die ook contact heeft met Ziggo: Het MGV (zie de voorpagina van dit forum) Ik denk dat lid worden van MGV meer zin heeft dan een actiegroep op richten. Hoe groter hun ledenbestand is, des te meer invloed ze hebben als ze bij Ziggo aan tafel zitten.

@gamelover:
Maakt Ziggo zo'n enorm verlies? Volgens wikipedia hebben ze 3.3 miljoen kabel abbonee's (dus nog zonder internet en telefonie) en dat maal 12 maanden, maal 15 euro per maand abonneegeld is al 594 miljoen wat ze per jaar binnen halen. Tel daar nog eens extra zenders, Internet en telefonie bij op en dan heb je een hoop centen.

Ah, gevonden: Een EBITDA van 579 miljoen in 2007. Iets waar investeerders erg gevoelig voor zijn, want EBITDA (earnings before income tax, debt and ammortisation) geeft aan dat de inkomsten goed zijn, nog voordat je je schulden, belasting en ontwaarding hebt meegeteld.
Met andere woorden: Ze hebben vorig jaar wel verlies gemaakt (vanwege de samenvoeging), maar die inkomsten hebben een stijgende lijn.

Anyway, als ze het moeten hebben van de telefoontjes naar de helpdesk, kunnen ze denk ik beter een sekslijn beginnen. Overigens zijn de kosten al tijden het lokale kostentarief, dus dat valt ze denk ik ook redelijk vies tegen. Nee, Ziggo heeft een aardige stok achter de deur met het feit dat bijna heel Nederland voorzien is van kabel. Ze roepen altijd dat kabelmaatschappijen geen monopolie positie hebben, maar zeg nou zelf: het is niet alsof je het kabeltje wat je huis in komt van een ander bedrijf kan afnemen... Dat zou een mooie zijn, he? Dan zou de helpdesk binnen de kortste keren een stuk verbeterd zijn